Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mért nem tudom értékelni a...

Mért nem tudom értékelni a válaszokat?

Figyelt kérdés
Akár a le, akár a felpontozós ikonra kattintok rá, csak az történik, hogy fölugrik az oldal az elejére. Ez mért van?
2015. márc. 8. 07:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na most talán marhaságot fogok mondani, de talán a böngésző cache-elési módja miatt van. Az meg függhet a memória méretétől is. Nagyobb memória esetén szívesebben tárolja az oldalakat, scripteket, stb. Próbáld letiltani a cache funkciót a böngészőben.
2015. márc. 12. 12:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatnád, hogy letörlöd a jávát is meg a firefoxot is, majd ismét feltelepíted.
2015. márc. 12. 13:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt a cache funkciót hol lehet beállítani? (16GB Ramom van.)
2015. márc. 12. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Ahány böngésző, annyiféle beállítás.
2015. márc. 12. 20:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Jé, fogalmam sincs, most mi a fene történt. Nem állítottam át semmit, nem raktam fel semmit, nem is frissítettem semmit, de egyszer csak megy az értékelés. Mostantól tudok értékelni. Hogy most mi történt az egy rejtély számomra...
2015. márc. 15. 15:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálam ez a jelenség egyszer úgy oldódott meg h töröltem az előzményeket.
2015. márc. 16. 20:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Most megint nem enged értékleni... :( Hogy ez mitől függ, nem tudom.
2015. márc. 22. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!