Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » IP Ban? Létezik ezen az...

IP Ban? Létezik ezen az oldalon ilyen?

Figyelt kérdés

Beléptem korábban, elkezdtem törölgetni a megválaszolt kérdéseimet és egyszer csak már nem működött. Frissítettem az oldalt és semmi. Még a főoldal sem jött be. Proxyval meg simán be tudok lépni, még a fiókom is megvan.

Szoktak itt IP bant csinálni? Ha igen miért? Napok óta nem léptem be, úgyhogy nagyon okuk sem lenne letiltani...

2015. jan. 28. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha rövid időn belül sok tevékenységet végzel, az utalhat robot-viselkedésre amit egyes oldalak időszakos blokkolással védenek ki a túlterheléses támadások kivédése miatt. Elképzelhető hogy a sorozatos törlés sok lekérést közölt a szerver felé amit valamilyen támadó tevékenységnek vélt és ezért blokkolt.

Egyelőre várj pár napot, lehet automatikusan feloldódik.

2015. jan. 28. 12:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Közben látom, hogy az első kérdés törlésre is került. Nem semmi. :D

Egyébként köszi. Nekem is ez tűnik reálisabbnak, eddig csak pár hozzászólásomat törölték, soha nem volt még összetűzésem a hatósággal. Nem is csináltam már egy hete semmit sem az oldalon, csak pár üzenetet váltottam két emberrel és ennyi. Okuk sem lenne arra, hogy töröljenek. Az viszont igaz, hogy most egyszerre három oldalnyi kérdést ikszeltem ki. Köszi.

Megpróbálom újraindítani a modemet. A routeren a release-renew sajnos nem segített, nem kaptam új IP címet.

2015. jan. 28. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:
ééés közben úgy néz ki, hogy oldották is a bant. Köszi szépen.
2015. jan. 28. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószerűtlen, hogy bannoltak volna. Inkább beragadt süti lehetett. Nekem webmailnál szokott lenni olyan, hogy nem lépek ki, s egy idő elteltével kidob a rendszer. Ha újra be akarok lépni nem enged, de a sütitörlés után azonnal megy rendesen.
2015. jan. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!