Ha választ írok valahova, miért nem jelzi, hogy hány %-ban adok hasznos válaszokat?
Tegyünk próbát. írj ide valamit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__6489645..
Megmondom, mit látok.
A toplistádban sem mutat semmit?
A google-ban kilistáztalak. Összesen 7 választ köt a nevedhez. 73%-ban adsz hasznos válaszokat. A hét válasz egyikénél sincs százalék. Ez úgy lehet, hogy háromnál kevesebben értékelték azt.
Kérdésed több van, a 3 pont egy kérdésért járna. Nem tudom.
Az interneten, felhasználói névre keresve, nem minden, a névhez tartozó kérdés és válasz jelenik meg. Például, ez a kérdés sem, és a 23:57-kor megjelent kérésre írt válasz sem.
Ilyen módszerrel a kérdező legutóbbi kérdése 2014. augusztus 11-i, és legutóbbi válasza 2013. április 14-i. Márpedig, ha most kérdezi, hogy miért nem jelenik meg hasznossági értékelés a válaszainál, akkor vélhetően mostanában is írt válaszokat.
(Kerestem nagyon sok választ író felhasználókra is, bizony, elég hiányos az internetes találat-mennyiség.)
Az internetes kereséskor megjelenő 7 válaszadós találatból, én, egynél, találtam Tamás válaszát értékelő %-ot: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
(Egyébként a %-érték megjelenéshez nem legalább 3, hanem legalább 2 értékelés kell.)
A bemutatott toplistán azért csak 3 pont szerepel, mert a minden éjjel újraírt toplista mindig csak a megelőző 30 nap eseményeit pontozza, tehát mindegy, hogy azt megelőzően hány feltett kérdés, értékelt válasz, vagy a pontozáshoz megfelelő számú válasz-értékelés volt. Itt, egy „Számítástechnika” témakörben feltett kérdés szerepel. Ez a kérdés, vélhetően, azért nem, mert 2 óra körül még nem történt meg az új feldolgozás. Mostmár bizonyára látszik, újabb 3 pontot eredményezve (hacsak a másik ki ne került a 30 napos visszatekintés alapján).
Ahogy láttam, nem a jellemzően értékelős témakörökben írtál válaszokat. Ha ki szeretnéd próbálni, hogy működik-e válaszaid értékelése, akkor a „Családi kapcsolatok”, vagy a „Politika” témakörökben írt válaszokkal megteheted. Arra nagyon alkalmasak, hogy kapj értékeléseket, bár nem biztathatlak azzal, hogy megtarthatod a 73%-os eredményed. Azért, bizonyos mértékig befolyásolhatod a várható értékelést.
Ha a „Családi kapcsolatok”-ban dicséred a nőket és egyetértesz velük, akkor magasabb-; ha bosszantod őket, akkor alacsonybb hasznosságúnak lesznek értékelve a válaszaid. (A sorrendet ne cseréld fel, mert látszik a neved, megjegyzik, és utólag hiába dicséred őket.)
Ha a „Politika” kategóriában a Jobbikot dicséred (függetlenül a kérdés témájától), akkor, többnyire, magasabb; ha szidod, vagy mást dicsérsz, akkor alacsonyabb százalékot kapsz. (Utóbbi esetben telni fog a „Privát üzenet” fiókod is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!