Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Másnak is megjelentek ma vagy...

Másnak is megjelentek ma vagy tegnap itt gyakorin a az innen onnan előugró reklámok?

Figyelt kérdés

Ma tapasztalom hogy hol oldalról, hol lent vagy fent előugrik a reklám és akkor az oldal le is megy magától a lap aljára vagy tetejére akár görgetés közben is.

2 napja leszedtem egy demo programot ami persze hozta magával a sok szemetet, de lepucoltam a gépet azóta, vírusirtót is lefuttattam, nem jelzett semmit.

Mindenkinek ilyen lett az oldal vagy csak én kaptam valami kedves kis nem kívánt progit ami ezt okozza és nem találom?

2015. jan. 10. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem be van állítva az Adblock plus.
2015. jan. 10. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem eddig sem voltak reklámok, most sincsenek. AdBlock + rendes vírusirtó mellet ez így van rendjén.
2015. jan. 10. 18:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem is van vírusirtó ami már letöltés közben jelzi is rendesen ha baj van, most viszont se letöltéskor se teljes vizsgálat után ne jelzett semmit.

Az AdBlok meg annyit tett hogy az előugró ablakokban nem jelenítette meg a reklámot, de az ablakok attól függetlenül üresen innen-onnan előjöttek. :( Pedig le is van tiltva az előugró ablak, mégis.

Úgy tűnik valami magába a chrome-ba ékelődött be, mert annak törlése és újra telepítése után úgy tűnik megoldódott a probléma.

2015. jan. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!