Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tisztelt szerkesztöseg! Meleg...

Tisztelt szerkesztöseg! Meleg topicnak nem erzitek szükseget? Aki tamogatja, hogy sajat kategoriaja legyen a melegeknek valaszoljon!

Figyelt kérdés

Velemenyem szerint a meleg kerdesek tularasztjak ezt a temakört. Altalaban haszontalan vagy frusztralt valaszok erkeznek. Heterokent ritkan tudok erdemben hozzaszolni ilyen kerdeshez, de sokszor böngesznem kell, hogy mas kerdest is talaljak. Viszont ezek fontos kerdesek lehetnek emberek eleteben es sajnalnam ha egy kalap ala vennek ezeket a "ismerkedni vlki?" vagy "küldök kepet a nemiszervemröl!?" szintü agyabortuszokkal.

Szerintem a mai korban tarthatnank mar ott, hogy a homoszexualitassal kapcsolatban felmerülö kerdeseket ne az "egyebb kerdesek" temakörebe szamüzzük!

Szerintem, ezt mar regen megerdemlik es meggyözödesem, hogy emelne a hozzaszolasok szinvonalat!

2015. jan. 6. 22:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
nem támogatom..
2015. jan. 7. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:

100 kérdésből jó ha 4-5, max 10 "meleg kérdés". Számold meg, ha nem hiszed.

Előbb nyitnának kategóriát a "Lányok, ismerkedni? 20-21-22-23-24-25F" szövegű (!) kérdéseknek.

2015. jan. 7. 11:13
 13/16 anonim válasza:
100%
Heteroknak van külön kategóriájuk? Nincs. Akkor nekik miért kellene? Ez olyan mint pride. Elfogadom őket, de attól még nem kell hirdetni magukat, mi sem csinálunk hetero felvonulásokat, csak mert heterok vagyunk.
2015. jan. 7. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Legyen hetero, biszex, leszbi, transzi, meleg kategória is.
2015. jan. 7. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sem támogatom. Vannak melegek akik a hetero emberekhez intéznek kérdéseket egyébként is.

Nem tudom miért kéne őket megkülönböztetni másoktól. Ha nem érdekel, nem kattintasz rá.

2015. jan. 17. 17:54
 16/16 anonim válasza:
jó lenne tényleg.
2015. jan. 18. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!