Miért van az, hogy ezen az oldalon, ha egy picit is nőellenes kérdést tesznek fel (ha jogos a kérdés, akkor is), akkor nyomban önérzetesen jelentik és törlik a kérdést, bezzeg ilyen kérdés meg órákig fent maradhat az oldalon?
Csak én nem értem ezt? A lányok egy védett ,,faj"?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__64..
Nekem is már kismillió kérdésemet törölték és hiába írok emailt a moderátoroknak, sohasem mondják el, hogy mi konkrétan a baj, csak kapok valami lekezelő választ, hogy ne kötekedjek meg ne szítsam a feszültséget. Technikailag semmi olyat nem lehet kérdezni, amin bárki megsértődhet, de még humor kategóriából is törölgetnek total random módon. A felhasználói szabályzatot következetesen betartom és ott nem írják le, hogy nem formálhatok véleményt, vagy csak az aktuális politikai irányelveknek megfelelő polkorrekt kérdéseket lehet feltenni.
Nő ellenes, vallás ellenes, kisebbség ellenes kérdéseket pl. simán törölnek. Nem lehet negatív véleményed és negatív tapasztalataiddal kapcsolatban sem írhatsz ki kérdéseket.
Én általában 2-3 hetente újra regisztrálok, mert letiltják az aktuális account-omat. :D
A feminizmus nem csak itt tombol! :D De mi még csak az elején tartunk annak a nagy hullámnak, ami az USA-ban 15 éve kezdődött. Vicces figyelni a statisztikákat, hogy a feminizmus terjedésével hogyan csökkennek a születésszámok, szétesnek a családok, nő a nemi erőszak és a depresszió aránya az egyes országokban.
Persze mindenhol magyarázkodnak, hogy a feminizmus az egyenlőségért küzd, pedig nem igaz.
"Nem is tudom, mért nincsenek oda a nők az ilyen picsogós pasikért..."
Egy férfinak nem lehetnek problémái? És ha problémái vannak, azt milyen formában közölheti, hogy ne számítson picsogásnak? A megjegyzésed milyen formában mozdítja előre a beszélgetést?
> Egy férfi legyen indig sziklakemény a nők szerint, legyen okos, keressen jól, legyen full magabiztos
Megint hangsúlyoznom kell, hogy nem a „nők” ilyenek, hanem azok a nők, akikkel összehozott a sors, azok a nők, akik között te keresgéltél. Hogy nem jó helyen keresgéltél, az nem a „nők” gondja. Az én kedvesem pl. nem ilyen, és az ismeretségi körömben sem ez a jellemző. Az ismeretségi körömet meg pont az az értékrend dönti el, amit én vallok, akiknek a társaságát keresem.
Ez olyan dolog, mintha folyamatosan skandináv országokba mennél szabadidődben és panaszkodnál, hogy a többi országban mindig hideg van. Nem a többi országban van hideg, hanem azokban az országokban ahova mentél. Márpedig te döntöttél úgy, hogy oda mész. Egy afrikai ország meg köszöni szépen, de kikéri magának, hogy nála hideg lenne.
Na jó, nem mondtam teljesen igazat. Kedvesem valószínű kedveli azt, hogy – bitonyos vélemények szerint :) – nem vagyok síkhülye. A legtöbbször magabiztos is tudok lenni.
Nézd meg, neked milyen értékeid vannak, és keresd azt, aki ezeket az értékeket keresi. Persze a random keresgélés helyett célszerű egy megfelelő társaságban keresni a párodat. Persze ehhez neked is a megfelelő prioritásokat kell meghatározni és ez alapján „vadászni”. Ha csak a külsőt nézed, azt fogod megtalálni, aki a külsőre ad, így neki a külső számít…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!