Tiltás! Ezért? Lentebb megtalálod.
Az általam feltett kérdésekhez....beakartam pusztán emberiségből irni, hogy "Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!"
Az első három bejegyzés után kaptam egy 24 órás tiltást...spam miatt. Másnap megint megprobáltam legalább egyhez beirni...a beirás nem sikerült, de ismét spam-ért megkaptam a 24 órás tiltást..... Kérdem én...hol voltak az moderátorok? Mert a tiltást ök is tudták volna oldalni, ha megnézik mit irtam be....és szerintem semmi sértőt nem irtam ezzel.
Köszönöm szépen Gyakorikérdések.
Akármennyire zavaró, kerülni kell mindenféle felesleges udvariassági formát, mert az oldal konkrét kérdések és válaszok írására jött létre. Míg egy kérdésnél köszönsz és kifejted hogy kérdezni akarsz valamit, a kérdés lényege el is tűnik a szem elől és a fórum betöri az első sor alá, és nem fogja senki látni a listában hogy mi a kérdés, csak a köszönés.
Az üdvözlet és köszönet ugyanilyen, és a spam akkor is spam ha karácsony van. Az oldalt terhelik a felesleges és robot módjára beírt ismétlődő üzenetek, és a szabály is leírja hogy tilos, és az minden esetben tilos. Elhiszem hogy rosszul esik, de sajnos ez van, nem lehet.
Ezek után pedig lehet nem tudod, de kérdésben sem emelhetsz panaszt a moderátorok ellen, mert itt csak a felhasználók tudnak és fognak válaszolni. Így lehet reggelre ez a kérdés sem lesz itt, te pedig a két tiltás után egy véglegest is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!