Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért hiszi azt itt sok...

Miért hiszi azt itt sok ember, hogy a pontozós kezek like gombok?

Figyelt kérdés

R*hadtul tud idegesíteni, mikor korrektül válaszolok egy kérdésre, és negyed óra múlva azt látom, hogy 0%-ban hasznos. Miért? A sok szerencsétlennek nincs jobb dolga mint odatrollkodni egy normális válaszhoz? Mert ha bunkó lennék, vagy valami, akkor megérteném. Ha nem egyezik a véleményünk, lepontoznak. Ha nem tetszik a stílus, lepontoznak. Ha helyesírási hiba van lepontoznak. Ha nő vagy lepontoznak, ha férfi vagy akkor is. És még sorolhatnám. Mi van itt emberek?

Bocsánat a kifakadásért, de szerintem van még pár ember itt aki így érez...

2014. dec. 16. 20:26
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Utólag látom, hogy a GYIK kategóriába kellett volna írnom... ha erre jár egy modi, talán áthelyezi majd :)
2014. dec. 16. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az élet sajnos, az emberek többsége ilyen.
2014. dec. 16. 20:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, és sajnos túl sűrűn szólal meg az igazságérzetem ilyen helyzetekben, pedig tennem kellene rá magasról.
2014. dec. 16. 20:37
 4/13 anonim ***** válasza:

De nem lehet tenni rá magasról, mert az igazság érzet felháborodik benned, bennem. Ezzel küzdök én is. Ami most hasznos számomra, hogy

- ez az ő véleménye, az ő dolga...

tehát nem az enyém.

Ha meg nem az enyém, akkor meg felvenni másnak a terhét, beszólásait, viccelődéseit... nem egy okos dolog. Csak sokszor nehéz. Mostmár értem, hogy mit jelent, a bölcs sokszor hallgat.

Ha belekerülsz egy ismeretlen csoportba, ott is, ha egy picit más a véleményed, már ki vagy nézve, pláne, ha más a stílusod, akkor már szóba se jöhetsz.

Ide vezet sajnos az ÉN központúság. Hogy olyan tökéletes vagyok, tehát nálam csak hü@ébbek vannak azokkal nem álok szóba, ha mégis , csak lenézem, leszólom őket. Így a beképzelt tökéletesnek sincs barátai, és a másik embernek sincsen.

A barátság nem azt jelenti, hogy mindenben 100%-osan érts velem egyet. Sőt az a jó, hogy egyedi vagy. De tudom, hogy meghallgatsz figyelmesen, amit elmondok nem adott tovább, és elfogadsz a hibájaimmal együtt. Mert nem vagyok tökéletes senki se az. Sokszor a nemlétező tökéletes ismerősre vágyunk aki nem létezik, de cserébe gondolkozzon, úgy, és nézzen ki úgy ahogy én. Nemcsoda hogy sok ember magányos.

A természetes az lenne, hogy becsüljük egymást, az egyiknek tudom, hogy ezt mondhatom el, mert erre fogékonyabb , a másiknak amazt, de minden ismerősömet nagyon szeretem.

Ez helyet lenézik egymást az emberek, minél bunkóbb a beszólás annál viccesebb....

Ki van magából fordulva a világ. De remélem hogy minden ember megtalálja a helyét a világban, azokkal az embereket akikkel boldog lehet. De addig is nem kell hogy felvegyük a mások szitkozásait, beszólásait, ha még igazságtalan akkor sem.

Erre mondják , hogy csak értelmes emberrel lehet vitatkozni, mert ő legalább meghallgat, és elgondolkozik azon amit mondtál.

2014. dec. 16. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez van, tök normális és hasznos válaszra 0%-ot mutat(0%-ban hasznos). Most azért pontoznak le hogy ők előbbre kerüljenek a Kategória toplistán? Nem értem, de azért sok jó megnyilvánulást is tapasztaltam. :))
2014. dec. 17. 17:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Felpontoztam mindenkit :)
2014. dec. 17. 20:17
 7/13 anonim válasza:
Nemrég majdnem ugyanezt a kérdést tettem fel. Én sem értem a dolgot, de engem is idegesít. Persze nem lehet vele mit tenni, szóval megszoksz, vagy megszöksz... Azok a gombok a hasznosságra vannak, nem a szimpátiára, ezt kéne elmagyarázni egyeseknek... (Megoldási ötletem is van: egy bonyolult mesterséges inteligencia beépítése, aki objektíven mérlegel, és ha azt érzékeli, hogy valaki rendszeresen szimpátiából szavaz a hasznosság helyett, akkor azt szankcionálják. - álmodozom :D )
2014. dec. 18. 01:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Jogos a felháborodásod, engem is néha lepontoznak. DE! Törekedj minél objektívebben és érzelemmentesen megfogalmazni a választ, ami a valóságnak megfelel, és akkor kevésbé pontoznak le, én is ezt teszem. Nagyon megosztó kérdéseknél (pl. politika) meg nem válaszolok...
2014. dec. 20. 01:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Én most kivételesen kötözködni akarok, mert kivételesen most tömegízlésem van - engem is felpontozol?
2014. dec. 26. 21:52
 10/13 A kérdező kommentje:
hát 9-es, ha a válaszod hasznosságát nézem, akkor le kéne hogy pontozzalak... de ha szeretnéd, kapsz egy zöld kezet :P
2014. dec. 27. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!