Miért hiszi azt itt sok ember, hogy a pontozós kezek like gombok?
R*hadtul tud idegesíteni, mikor korrektül válaszolok egy kérdésre, és negyed óra múlva azt látom, hogy 0%-ban hasznos. Miért? A sok szerencsétlennek nincs jobb dolga mint odatrollkodni egy normális válaszhoz? Mert ha bunkó lennék, vagy valami, akkor megérteném. Ha nem egyezik a véleményünk, lepontoznak. Ha nem tetszik a stílus, lepontoznak. Ha helyesírási hiba van lepontoznak. Ha nő vagy lepontoznak, ha férfi vagy akkor is. És még sorolhatnám. Mi van itt emberek?
Bocsánat a kifakadásért, de szerintem van még pár ember itt aki így érez...
De nem lehet tenni rá magasról, mert az igazság érzet felháborodik benned, bennem. Ezzel küzdök én is. Ami most hasznos számomra, hogy
- ez az ő véleménye, az ő dolga...
tehát nem az enyém.
Ha meg nem az enyém, akkor meg felvenni másnak a terhét, beszólásait, viccelődéseit... nem egy okos dolog. Csak sokszor nehéz. Mostmár értem, hogy mit jelent, a bölcs sokszor hallgat.
Ha belekerülsz egy ismeretlen csoportba, ott is, ha egy picit más a véleményed, már ki vagy nézve, pláne, ha más a stílusod, akkor már szóba se jöhetsz.
Ide vezet sajnos az ÉN központúság. Hogy olyan tökéletes vagyok, tehát nálam csak hü@ébbek vannak azokkal nem álok szóba, ha mégis , csak lenézem, leszólom őket. Így a beképzelt tökéletesnek sincs barátai, és a másik embernek sincsen.
A barátság nem azt jelenti, hogy mindenben 100%-osan érts velem egyet. Sőt az a jó, hogy egyedi vagy. De tudom, hogy meghallgatsz figyelmesen, amit elmondok nem adott tovább, és elfogadsz a hibájaimmal együtt. Mert nem vagyok tökéletes senki se az. Sokszor a nemlétező tökéletes ismerősre vágyunk aki nem létezik, de cserébe gondolkozzon, úgy, és nézzen ki úgy ahogy én. Nemcsoda hogy sok ember magányos.
A természetes az lenne, hogy becsüljük egymást, az egyiknek tudom, hogy ezt mondhatom el, mert erre fogékonyabb , a másiknak amazt, de minden ismerősömet nagyon szeretem.
Ez helyet lenézik egymást az emberek, minél bunkóbb a beszólás annál viccesebb....
Ki van magából fordulva a világ. De remélem hogy minden ember megtalálja a helyét a világban, azokkal az embereket akikkel boldog lehet. De addig is nem kell hogy felvegyük a mások szitkozásait, beszólásait, ha még igazságtalan akkor sem.
Erre mondják , hogy csak értelmes emberrel lehet vitatkozni, mert ő legalább meghallgat, és elgondolkozik azon amit mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!