Bumbi02 kérdése:
Mikor válaszolnak a moderátorok?
Figyelt kérdés
Ha egyáltalán válaszolnak? Kitörölték pár kérdésemet teljesen alaptalanul, majd írták hogy esetleges kérdéseket a megadott email címre küldjem és 2-3 munkanapon belül válaszolnak. 1 hete nem kaptam tőlük választ, de mikor itt feltettem egy kérdést, hogy az XY kérdésemet miért törölték szerintetek, akkor ezt a kérdésemet is törölték mondván: Ha kérdésem van hozzájuk, ne itt tegyem hanem emailben. Akkor ha ezt olvassa egy admin/moderátor kérem válaszoljon, mennyit kell várnom egy válaszra?: )2014. nov. 12. 14:59
1/6 anonim válasza:
Ha nem kaptál választ mi lenne, ha újra elküldenéd a levelet? Akár el is keveredhetett...
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy egy email elkeveredne a posta hivatalban. Ők ígértek 3 munkanapot, illetve nekik ez a munkájuk (teljesen mindegy, hogy fizetett, vagy nem fizetett, de ők választották, akkor végezzék is el). Legalábbis ha már felajánlották hogy lehet panasszal élni, ne nekem kelljen öt emailt is írnom, meg tizenkét kérdést..: )
2014. nov. 12. 15:10
3/6 anonim válasza:
Általában az ilyenekre nem válaszolnak. Egyébként meg akár egy órán belül is.
4/6 anonim válasza:
"de mikor itt feltettem egy kérdést, hogy az XY kérdésemet miért törölték"
Nyilvánvaló, hogy ha ugyanaz van a kérdésben, akkor azt is törlik. Tehát ha törlik azt, hogy Miért nagyot himbál a paci, akkor azt is törlik, hogy Miért törlik a "Miért nagyot himbál a paci?" kérdést.
5/6 A kérdező kommentje:
A kérdés annyi volt hogy "Ki megy még egyedül egy februári koncertre? - mert ha többen is mennénk egyedül, miért ne mennénk közösen?" Ezt törölték azzal az indokkal, hogy nem ismerkedős oldal a gyakorikérdések. Míg a Szerelem,szex kategóriában naponta 30-40 "Győri 17 éves lányok ismerkedni?16F"-kérdés van. És nagyjából 10-15 ami csak szexuális tartalmú. Ezért nem értem, hogy akkor az enyém miér tkerült törlésre.
2014. nov. 15. 09:31
6/6 anonim válasza:
"törölték azzal az indokkal, hogy nem ismerkedős oldal a gyakorikérdések." --> akkor mégiscsak volt indoklás. Nálam már rengeteg kérdést töröltek le úgy, hogy még csak meg se indokolták. Ha nem tudják megindokolni a kedves nyomorék anti-IQ-bajnok adminok, akkor azzal a szöveggel jönnek, hogy:
"nem felelt meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek"
Természetesen az én kérdésemre se válaszoltak soha a b.ü.d.ö.s életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!