Hány figyelmeztetés után tiltják ki az embert?
A kérdéstől is függ. Ha "jól" kérdezel, az első után tiltanak, mindenféle figyelmeztetés nélkül.
Mivel nem egyformák a kérdések, nincs rá egyforma reakció sem, így erre válaszolni sem lehet hasznosan.
Ha nincs komoly szándékod csak a trollkodás, még a Humorból is kiraknak pár kérdés után.
Én épp tegnap kaptam egy automatikus figyelmeztetést. Megkérdeztem a modikat, hogy wtf, és azt írták vissza, hogy "közel 40 moderált hozzászólásom van". Ezekről természetesen egyetlen figyelmeztetést sem kaptam. Szóval csak ügyesen, mert sunnyogás van...
(mellesleg vastagon benne vagyok a top 100-ban az össz értékelésem alapján)
Én eddig kettőnél járok. Az egyik olyan téma, amit tényleg csak itt mertem megkérdezni (azt hittem erre való az oldal), egy létező jelenség, csak érthető módon nem beszélnek róla sokat.
A másik egy egyszerű morális kérdés volt, semmi rosszra buzdítás nem volt benne, és mintha láttam is volna hasonló kérdést évekkel ezelőttről. Végigolvastam a szabályokat is és nem értem.
Tényleg sok értelme volt szó szerint bemásolni a válaszomat egy 3 éves kérdéshez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__8654061..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!