Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit tegyek? (SÜRGŐS)

Mit tegyek? (SÜRGŐS)

Figyelt kérdés

Egy állat rámszállt az oldalon, tudja a nevem, melyik városban lakom és hogy kikkel beszéltem a neten.

Megfenyegetett ez a pedofil. Kérlek írjatok.

2014. aug. 5. 21:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Lehet hogy letiltottam de.......

tudja hogy sok ismerkedős kérdést tettem ki (én ostoba) ezért kapcsolatba tudna kerülni azokkal akikkel eddig beszélgettem. Akár infót is gyűjthet rólam általuk. Jó hogy figyelmeztettem akit tudtam csak még nem reagáltak. Egy mániákustól kitelhet ennyi.

Olyan betegeseket írt mikor vitáztunk. Ez tuti kattant.

2014. aug. 5. 22:35
 12/17 A kérdező kommentje:

Igazatok van .... visszaszólogattam, én buta.

De ti se örülnétek ha kitennétek egy jószándékú kérdést, és erre egy olyan alak válaszolna aki elkezd szidni. Jó én is elég durván elküldtem őt, de nem hagyhattam. Csak akkor ijedtem meg mikor elkezdett fenyegetni, nem tudtam hogy ennyit tud rólam.

2014. aug. 5. 22:37
 13/17 A kérdező kommentje:
De mit tegyek? Szerezzek ellene bizonyítékokat, vagy próbáljam elfelejteni?
2014. aug. 5. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:
semmiképp ne hergeld tovább (gondolom csak így tudnál ellene bizonítékot szerezni de ha tényleg komolyan gondolja akkor én inkább nem írnék neki)
2014. aug. 6. 03:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Hagyd a csudába!Az ilyeneknek csak a monitor mögött van nagy szája!Én is kiosztottam volna!Letiltottad,kész.Felejtsd el!
2014. aug. 6. 06:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Valószínüleg az volt, de talán nem lenne jobb, ha finoman bocsánatot kérnék tőle és lehiggasztanám.

Biztos akkor rágott be, mikor szidtam a szüleit elég rendesen.

És a durva, hogy mára lenyugodtam és mostmár így érzem helyesnek. De ha szerintetek jobb várni..........

én arra gondoltam hogy fenyegetek rendőrrel.

2014. aug. 6. 13:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Talán a felhasználónevedben benne van a teljes (igazi) neved és a lakcímed? :D
2014. aug. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!