Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van itt egyre több...

Miért van itt egyre több rosszakaratú ember?

Figyelt kérdés

Mostanában ha kérdezek valamit amit tudni szeretnék és számomra fontos, kevés ember van aki segít. A legtöbben a vitát keresik és úgy élik ki magukat hogy valakit azért bántanak mert nem tud valamit. Pedig erre van ez az oldal, nem? Ha nem tudunk, kérdezünk.

18/L

2014. júl. 31. 05:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az én kérdéseimet is törlik! 18 évesen elvetéltem segítséget kértem 3x is GyIK-n és letörlik. Bezzeg a 12 éves k_rvákat hagyják..
2014. júl. 31. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
A moderátoroknak át kéne először olvasniuk a kérdést, és nem rögtön törölni.
2014. aug. 2. 11:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Valaki sztem direkt jelentgeti Őket. De nem baj kivárok és megtalálom a mocskot és kihozom belőle az igazi énjét, utálják Őt is itt a GYIK-en.
2014. aug. 2. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Az oldalon egyre több gond van.

1. sok a teljesen értelmetlen kérdés.

2. sok a már 100x feltett ugyanaz a kérdés.

3. sok a buta kérdés: mindjárt meghalok mit csináljak jellegű kérdés.. Válasz: menj el orvoshoz.. kérdező: nem tudok most, nincs kedvem..

4. sok a trollos kérdező is. aki csak vitatkozni jár ide.

Biztos van más gond is, de sajnos ha ilyen kérdés rak fel valaki nemcsoda, hogy néhányan kibuknak.

Pont ezért lehet, hogy a normális kérdésekre is már alapból bunkón válaszolnak.

2014. aug. 4. 12:00
 15/16 anonim ***** válasza:

mert unatkoznak a kis hülye otthonülő kockák, akik képtelenek normális szociális kapcsolatokra, annyira beszükültek az internet miatt.

máskülönben meg sokkal könnyebb arc és név nélkül véleményt nyilvánitani. soknak élőben ezred akkora szája se lenne, itt meg élvezkedik, hogy ő a király.

2014. aug. 4. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:

"Az én kérdéseimet is törlik! 18 évesen

elvetéltem segítséget kértem 3x is GyIK-n és

letörlik. "

Figyelj kérdező valószínűleg a kérdésedet 1-2 ember jelentette amiatt is törölheték sok olyan emberke van, aki nem válaszol csak jelenti a kérdéseket, s lepontozza a válaszokat

2014. aug. 5. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!