Szoktatok fantáziálni arról, hogy ezen az oldalon az épp aktuális kérdező, vagy válaszoló hogy néz ki, milyen lehet, stb?
Figyelt kérdés
ha igen, mi alapján?2014. júl. 26. 15:51
2/8 anonim válasza:
A férfiak, ha meglátják, hogy egy huszonéves lány szűz, akkor odaképzelnek egy szexi, gyönyörű bombázót, holott valószínűbb, hogy dagadt, ronda, csúnya és idegesítő a személyisége.
3/8 anonim válasza:
Most ez kb olyan kérdés volt, hogy ha valaki kiírja hogy 18 éves fiatal lány, akkor jön a priviáradat és miért.
Amúgy igen, néha egy-egy sztori alapján valahogy automatikusan elképzelem milyen lehet az ember :)
Nem tudom mi alapján, ez csak jön magától.
4/8 anonim válasza:
ja, mindig szoktam, ha ki van írva a válaszoló nickneve, akkor az alapján.
például DrBorsónak olyan szép nickneve van, biztos vagyok benne, hogy gyönyörű nő.
:D
5/8 anonim válasza:
Volt már rá példa, hogy elképzeltem, hogy egy-egy ember hogyan nézhet ki, és a beszélgetés során amikor képet cseréltünk rájöttem hogy vagy pont olyan mint amilyennek képzeltem, vagy totál ellentéte annak :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat (is), megy a zöld kéz
2014. júl. 26. 16:09
7/8 anonim válasza:
Most pont azt próbálom kitalálni te milyen lehetsz Spartakus:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!