Miért csináljátok ezt? :/
Tisztelet a kivételnek .. Ki irnak emberek egy kérdést segitségre várva,Ki irják a lényeget, de az emberek nem azzal törödnek ,hanem valami háttér storyt is bekébzelnek ..
Ugyértem , nem tudják hogy mi történt hanem csak mint a "parasztok" Leszolják a másik embert.. Azzal a hittel hogy ök Tökéletesek,és felsöbbrendüek. Mit sem foglalkozva azzal hogy egyáltalán nem arra válaszolnak ami a kérdés...
Mindenböl a legrosszabbat veszik le , mikor nem tudhatják..Nyilván van oka hogy ide rakják fel a kérdést... De sok unatkozo ember leszolja öket ... MIÉRT?
Sok állatkás kérdésnél olvastam hogy : jaj nem törödsz vele... stb..
Nah de emberek ha nem törödne vele nem ide rakná fel a kérdést..? (lehet ez volt az utolso választása.)
Családi kapcsolatok pl, nem rég olvastam egy kérdést ,
amiben leszolták, az amugy teljesen ártatlan lányt.. mikor teljesen megérthetö gondja volt... Remélem ezt nem csak én vettem észre...
A kérdés most azokhoz szol akik ezeket csinálják : Miért?
Nem vagyok aktiv, kérdezö de velem is elöfordult már az ilyen .. Csak már felháborito milyen emberek vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!