Tudom, unalmas téma, de miért nem szüntetik be ezt a
pontozgatást?
Figyelt kérdés
Most húztam fel magam igazán.Mint leendő szakember,válaszolok egy kislány kérdésére(Egészségügyi kat-ban),normális hangnemben,szépen leírom neki, orvosi könyvből kimásolok neki vagy 2sort,h mennek a dolgok,tényleg komoly a kérdés(más is leír hasonlókat,mint én)erre csak ezek a válaszok vannak lepontozva,a sok "okos" magától mindent jobban tudó meg írja a baromságait,amiket éjszaka megálmodott(azok nincsenek értékelve).Engem nem érdekel ez az egész pontozós sz@r,de tényleg én írok egy normális választ és akkor gondolom nem a kérdező pontozza le,hanem vmi ökör,szegény gyerek meg azt hiszi,h hülyeséget írok,a többi barom tanácsát meg majd megfogadja.Minek nem szüntetik már be ezt a pontozást?Semmi realitást nem mutat,pontozzon max. az,aki a kérdést felteszi.
2010. jan. 9. 16:11
1/9 anonim válasza:
nyugi:) sztem senki nem a pontozástól fogja eldönteni, hogy megfogadja-e a tanácsod vagy ne.
Ha értelmes a kérdező, akkor nyilván látja, hogy értesz-e a dologhoz. Biztos tudtál neki segiteni! Vagy nemcsak neki, hanem akár másnak is.
Amúgy én is csomószor voltam igy, hogy tényleg hasznos választ adtam, aztán az a pár buta ember, aki csak a saját igazát látja jónak, az meg lepontoz... ez olyan gyeres pffff....
ne törődj vele!
Igy is tudsz segiteni másokon ;)
2010. jan. 9. 16:31
2/9 anonim válasza:
Én ha kérdést teszek fel, sose nézem a pontokat, és nem is pontozok. Elolvasom a válaszokat, értékelem magamban, megköszönöm. Kész. És ha válaszolok másnak, akkor se szoktam más válaszait értékelni. Honnan tudhatnám én azt, hogy a kérdező számára mennyire volt hasznos a másik válasza?
Sztem is hülyeség a pontozás, de én nagy ívben teszek rá. :)
2010. jan. 9. 16:40
3/9 anonim válasza:
Nyugi, egyátalán nem biztos hogy a barmok tanácsait fogja megfogadni, volt, hogy a 60%os jobban tetszett, mint amit a 80 írt. Azóta nem is nézem, kinek hány százaléka van. AMúgy meg ha nem fogadja meg a jó tanácsod, az az ő baja, te leírtad. Ez nem tétre megy, hogy most lepontozás, nem lepontozás, ha lepontoznak a jó válaszomért, csak nevetek, hogy a sok kis álszent tudálékos 15 éves biztos jobban tudja mint én.
2010. jan. 9. 16:46
4/9 anonim válasza:
Logikusan azért találták ki a pontozást, hogy az oldalon több hasznos válasz jelenjen meg, mint haszontalan, mert ugye az emberek szívesebben látogatnak oda, ahol hasznos infókat találnak.
De nem ez e lényeg, hanem hogy vannak hirdetések az oldalon, amire ha ráklikkelsz pénzt kap érte az oldal készítője.
Ezért van pontozás szerintem :)
2010. jan. 9. 17:03
5/9 anonim válasza:
Minél többen látogatják az oldalt, s minél többen kattognak a hirdetésekre, annál több pénzt kap.
2010. jan. 9. 17:05
6/9 anonim válasza:
Mert akkor csak a veszekedés menne. Pl: Ha én megkérdezem, hogy egészséges-e a tej és azt írják, hogy nem és 0%-on áll, akkor tudom, hogy nem igaz. Ha viszont nincs pontozás, akkor a következő válasz az lenne, hogy az előző hülye, mert egészséges.
2010. jan. 9. 17:18
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek :))
2010. jan. 9. 21:04
8/9 anonim válasza:
Ez engem legalább ennyire idegesít :@
De nálam ma egyik kérdésemre olyan válaszokat pontoztak fel amik egyáltalán nem voltak hasznosak! Grat a sok hülyének + azoknak akik ezt kitalálták!!!
2010. jan. 9. 21:14
9/9 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy van pontozás! A kérdezők néha elképesztően hülyék, sokan csak a megerősítést várják, nem a megoldást. Ilyenkor jó, ha a többiek megmutathatják, kinek van igaza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!