Miért nem lehet itt kérdéseket és válaszokat szerkeszteni?
Figyelt kérdés
Ha például teszek fel egy kérdést és már kikerült, akkor utólag miért nem lehet szerkeszteni? Ugyan ez vonatkozik a válaszokra is. Ha mondjuk látom, hogy valami nagyon nagy marhaságot írtam, vagy elrontottam valamit, esetleg eszembe jutott, akkor miért nem szerkezthetem a kérdést/választ, hogy javítsak, vagy beleírjak?2014. júl. 12. 14:58
1/3 anonim válasza:
Hogy elolvasd rendesen a kiírásodat, mielőtt lenyomod az entert. Lehet, valami népnevelési célzattal csinálják. :D
Na jó, nem tudom. Kérdezd meg az oldal üzemeltetőit.
2/3 anonim válasza:
Engem csak azért zavar, mert ha helyesírási hibát vétek, márpedig mindenki szokott, új válaszban kell kijavítanom...
3/3 anonim válasza:
Nincs korlátozva a beküldés ideje. Megírod, elolvasod újra, javítod a hibákat és beküldöd. Az a plusz fél perc amit azzal töltesz hogy javítod az előző hibát, azzal is eltelhet hogy megkeresed előbb. Mióta a böngészők pirossal aláhúzzák a helyesírási hibát, a többségét egyből látod (kivéve ha elírás történik és értelmes az elírás is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!