Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Veletek is szokott ilyen...

Veletek is szokott ilyen lenni :D?

Figyelt kérdés
Ha meglátok egy 100%-ig hasznos választ, mosolygó fejeket látok, akik egyet értenek. Ha meglátok egy 0%-ost egy szánalmas fejet látok. Ha meglátok egy 42%-ost, azt látom, hogy nevet mert tudja, hogy igaza van, csak ezzel sokan nem értenek egyet. Ti is bele szoktatok képzelni ilyeneket a számokba? Nekem már reflexszerűen megy, tehát ezeket nem én képzelem el, hanem automatikusan jönnek,
2014. júl. 8. 15:55
 1/4 anonim válasza:
Velem olyan formában fordul elő ez a dolog, hogy pl. Igen = vékony vonalat látok magam előtt. Nem = vastag vonalat:DD Vagy számoknál a 4-es nekem nőnemű... meg a 8. Az 5 meg férfi.. Reflexből jönnek nekem is, nem szoktam belegondolni:DD Kicsit beteg tudom, de hasonló a tiedhez.:D
2014. júl. 8. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezek jók :D, nálam igen nem-nél az van, hogy ha valaki igent válaszol, akkor úgy hallom azt olyan kedves viszonylag magas hangon teszi, ha nemmel, akkor pedig mélyebb, kötekedő hangnemben :D
2014. júl. 8. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam a vasárnap narancssárga, és a hétfő zöld. A többi napnak valamiért nincs színe. A számokkal nekem nincs semmi furcsaság.
2014. júl. 10. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, és válaszolók!

Nem ugyanarról beszéltek. Válaszolók, ti szinesztéziások vagytok, kérdező, te pedig erősen vizuális típus vagy, vagy nagyon jó a kébzelőerőd, vagy valami hasonló, de teljesen más, mint amiről a két válaszoló beszél.

Második válaszoló, egyébként a vasárnap nálam citromsárga, a hétfő pedig kékes-lilás-fényes fehéres.:)

2014. júl. 13. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!