Szerintetek hasznos lenne egy ilyen az oldalon?
Lehetne a kérdéseknél egy látogatottság számláló, hogy láthassa az ember, hogy mennyien kattintottak rá a kérdésére. Szerintem hasznos lenne, már csak azért is, mert tuti hogy a normális, tényleg segítséget igénylő kérdésekre is sokan rákattintanak, és így talán többen válaszolnának rájuk.
Mit gondoltok erről? Esetleg ti milyen pluszt adnátok hozzá az oldalhoz?
szerintem is jó ötlet.
én azt is bevezetném, hogy a saját válaszomat lehessen ha nem is szerkeszteni, de törölni.
Igen ez nagyon jó lenne ez jó ötlet. A másik,hogy Kellene egy Örökbefogadás alkategória is a Gyerekvállalás főkategóriába mivel egyre több a meddő pár.
De ez a látogatottság számláló tényleg jó lenne.
Jó néhány esetben megtévesztő lenne. Ugyanis, ha a kérdésből nem derül ki, hogy mi a pontos téma, akkor többen is megnyithatják, akiket nem érdekel a téma, akik nem tudnak, nem akarnak rá válaszolni.
A kérdésed is példa rá. Igaz, ez annyiban nem jó példa, hogy megnyitás után mindenki tud válaszolni is rá.
Ha például azt kérdezted volna, hogy "Megnyitás számlálót szeretnél a kérdésekhez, itt, a GYK-n?", az lehet, hogy nem szép megfogalmazás, de belépés nélkül is tudható, miről szól a kérdés. Akkor is, ha a főoldalon, a hossza miatt, esetleg elmarad a vége és csak ... olvasható.
Ha például házi feladat kérdés csak annyi, hogy "Meg tudod oldani?", akkor fogalma sincs senkinek, hogy milyen tárgyú, azon belül milyen szintű a feladat. Ha legalább annyit odaírna a kérdés után, hogy "(kémia)", netán azt, hogy "(fizika, 3. középiskola)", vagy hogy "(matek valószínűségszámítás)", akkor pl. reál-tárgyas kérdést nem nyitna meg olyan, aki utálja, és nem is tudja. Így viszont sokan megnyithatják, aztán válasz meg esetleg nem is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!