Jó volt a régi gyakorikérdéseknek azon gyakorlata, hogy a lepontozott válaszokat csak akkor lehetett látni, ha külön megnyitottuk azt?
Esetleg egy olyan funkció, ami a minősítés alapján rendezné a válaszokat, vagy csak kiemelné a leghasznosabbat. De ennél többet nem támogatnék.
Erősen véleményes rovatoknál (például politika) amúgy sincs értelme. Ma pedig, amikor a Lézerjaninak köszönhetően az internet cenzúrázása központi téma lett, különösen nem tetszene egy ilyen funkció.
A tényleg nem megfelelő válaszokat moderálják ki, a többinél pedig a százalék feltüntetése is elég.
Manapság nagyon sok választ indokolatlanul lepontoznak egyesek, csak úgy, poénból. Tehát nem támogatnám ennek a visszahozatalatát.
Viszont megkérdezhetem, hogy ez mikor volt így? Jó rég lehetett, mert már vagy 4-5éve regisztráltam, de nem találkoztam ezzel.
[link] http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__17084-..
Tessék, fönt volt egy ilyen opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!