Úgy gondolom a gyakorikerdeseken a mai válaszadók nagy részének nem az a célja hogy segítsen, hanem kiálljon egyéb elvek mellett. Ti nektek ez még nem tűnt fel?
Mikor vannak ész tények, de nem arra mennek hogy ezeket józanul lereagálják, mert ha velük történne meg nem azokat csinálnák amiket mondanak az adott szituációban.
Úgy veszem észre a nagy részének az öröm ha konkrétan "negatívoskodhat" és olyan válaszokat adjon le, amelyet ő se gondol komolyan csupán azért teszi, hogy elvegye a kedved, vagy hogy ha már neki is rossz akkor másnak is rossz legyen.
Itt természetesen azokat a kategóriákat értem amelyek elsősorban társadalmiak. Legnagyobb ilyen hozzáállást a Szerelem/Szex és utána a Család kapcsolatok kategóriában találtam.
Kérdeztem hogy nektek erről mi a véleményetek, ez nem Homár blog, nem az a célom hogy szidom a rendszert, csak kiváncsi vagyok.
Nagyon ritka az olyan válasz amiből nem az jön le, hogy konkrétan dühös a világra a válaszoló.
Korom miatt én is voltam már elég rossz és elég idegtépő helyzetben sőt volt,hogy akkor éreztem magam élő embernek amikor ide írok választ ez engem nagyon megnyugtat és feltölt energiával,hogy válaszolhatok és kommunikálhatok emberekkel.
Szerintem sok ember azért jön fel,hogy megfélemlítse,kioktassa például a helyesírása miatt a kérdezőt de akár a előtte lévő válaszolót is. Amit ügye a szabályzat tilt mert mindig a kérdésre kell válaszolni nem pedig a érkezett válaszokra ( kivételek mindig vannak)
Nagyon sok a úgymond kamu azaz mai nyelven "fake" kérdés ami ugyan csak provokál vagy sérteget és ez ugyan csak rontja a kérdezők kérdéseit. Csomó van ilyen nem kell messze menni ott vannak a fent leírt kategóriák.
A válaszolókból is csomó "kategória" van. Van aki idegesíteni van aki bántani akar de akad olyan is aki direkt látja,hogy nem érkezett válasz a kérdésre és valamit odaír. De szerencsére akadnak olyanok is akik nagyon szívesen és nagy kedvvel segítenek ha lehet..mint a szabályzatban is le van írva nem szakemberek válaszolnak ezek után még az is lehet,hogy nem jó a válasz De ilyen "válaszok" elenyésző számban vannak.
Kedves kérdező szerintem Te is kezd el itt "segíteni" másokon és hidd el boldogabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!