A GYk miért nem írja le, hogy miért büntetnek, csak a szabályzatra hivatkoznak? én meg pislogok ártatlanul.
legutóbb kiírtam egy olyan kérdést, hogy úgy megcsúnyultam, nem tudom mit tegyek és linkeltem két google-s (nyilvános)képet, hogy kb így néztem ki, mint ő, és most ilyen vagyok mint ő.
erre nem írhatok ki kérdést 6 órán keresztül, megsértettem a szabályzatot, még egy ilyen vagy nem tudom mennyi, kitiltanak az oldalról, meg nem tudom miket írtak még és törölték a kérdésem.
arra gondoltam az automata szűrőprogramuk nem érti a kérdést, csak talál valami egyezést esetleg valami olyan szóval, ami neki listán van és automata törlés az egész, mégha mondjuk a használt szó, kétértelmű is. (van jó értelme, csak nem néznek szövegkörnyezetet)
vagy nem tudom mire gondoljak.
vagy mnit tegyek.
mert volt, hogy mailt is írtam nekik, valami miatt, arra nem is válaszolnak.
volt még több komment is?
a gyk bermuda háromszöge..
Próbáltam már én is emailben kérdezni, hogy miért töröltek adott teljesen szabályosnak tűnő kérdést, de nem válaszolnak. De ez a kevésbé zavaró, mert az ő oldaluk, azt törölnek, amit akarnak. Az emailre nem válaszolással is magukat minősítik, nekem nincsenek álmatlan éjszakáim miatta.
Ami viszont rendkívül zavaró, az a piros üzenetek ocsmány, fröcsögő megfogalmazása és fenyegetőző hangneme, ami rendkívül sértő. Mivel már sokszor felhívtam rá a figyelmüket, és eszükbe se jut változtatni rajta, előbb utóbb valami külső segítségre lesz szükség ezügyben. Hogy az a sajtó lesz, vagy fogyasztóvédelem, vagy ilyesmi, még megfontolás tárgya.
én tegnap ezen röhögtem egy jót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!