1/13 anonim válasza:
Tudod ki fizetne ezért...
Maximum reklám téren lehetnek bevételek, de ha jól tudom azok is ingyen vannak (bannercsere)
2/13 A kérdező kommentje:
Én fizetnék érte.
2014. márc. 30. 23:08
3/13 anonim válasza:
Nem lesz xD
Ekkora hülyeséget..
4/13 anonim válasza:
Ha fizetni kéne, valaki ( akinek van egy kis esze ) létrehozna egy másik ilyen INGYENES oldalt, és jól meglennénk ott. De szerencsére nem. Még ekkora baromságot, fizetős GYIK...
5/13 anonim válasza:
Max azért lehetne pénzt kérni,ha valaki ki ararna emelni egy kérdést.
6/13 anonim válasza:
Már miért lenne fizetős a gyakori? ezt, hogy gondolod a regisztrációért kellene fizetni vagy mindenegyes kommentért? :D én biztos nem fizetnék inkább keresnék egy ingyenes fórumot olyat, mint ez.. :D
7/13 anonim válasza:
szerintem majdnem lenullázódna a látogatottsága :D
8/13 anonim válasza:
Inkább a gyakori fizethetne nekem... :D
9/13 anonim válasza:
Inkább a gyakori fizethetne nekem... :D
Ebben van valami. Google hirdetések mennek csak, úgy látom, nem szerződéses hirdetések. De akárhogy is, mi generáljuk a forgalmat. Kérünk szépen percentet! :-)
10/13 anonim válasza:
Pedig még csak holnap lesz április 1-je...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!