Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Lehet-e Önöknél moderátori...

Lehet-e Önöknél moderátori munkát vállalni? Kérhetek-e szerkesztői választ?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, 3 és fél éves kisfiamat egyedül nevelem. Végzettségem történelem tanár, 2 évet már elvégeztem a jogi egyetem levelező képzésén. Fél éve járt le a GYES és köztudott hogy sajnos inkább pedagógus leépítés van. Szeretnék inkább otthon számítógépen dolgozni, amihez azt hiszem elég jól értek. Szegeden lakom.
2014. márc. 16. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Emailben kellene jelentkezni, de a sikerre 0 az esély.
2014. márc. 16. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy ha van ilyen munka, akkor azt az oldalon reklámozzák is. Utoljára évekkel ezelőtt láttam ilyet. Tehát kár lenne ilyen munkában reménykedni. Bocs, de ez a realitás.
2014. márc. 16. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu ...talán ide...

Bocsi, de nem tudok elsiklani felettük: "GYES, és", "köztudott, hogy", "otthon, számítógépen", "azt hiszem, elég jól"

2014. márc. 16. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az index fórumán elég sok modi van, de úgy tudom a törzsközönségből szerveződnek, s nem kapnak díjazást. Itt a modik ugyanúgy rejtőzködnek, mint mi. Túl sokat nem tudni róluk. Ha olvassák a kérdésed, talán maguk is jelentkeznek.

Távmunkát sajnos nem könnyű találni.

Esetleg távoktatást, távkorrepetálást meghirdethetnél. Kiadsz feladatot, gyermek megoldja, majd tanácsokkal, javításokkal visszaküldöd. (Nem értek ehhez)

2014. márc. 17. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a válasz hiányzik. :D
2014. márc. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!