Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy kerülhet egy kérdés az...

Hogy kerülhet egy kérdés az én felhasználói nevem alá?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__4411842-..

Soha nem kérdeztem ilyet. Egyrészt, mert nincs rá (nem is volt soha) szükségem, másrészt mert koromnál és (számos) végzettségemnél fogva tisztában vagyok a válasszal.

Csókoltatom a modikat!

2014. márc. 9. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Valaki odaülhetett a gépedhez talán.
2014. márc. 9. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a "saját kérdéseid" menüpontban is megtalálod, akkor valaki más is használja a fiókodat. Ha így van, változtass jelszót!
2014. márc. 9. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A másik kérdésnél küldök egy privátot. Lássuk, mi történik.
2014. márc. 9. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy feltörték a fiókodat bár érdekes, hogy ugyanúgy ír, ahogyan te és az is, hogy nem változtatta meg a jelszavadat vagy nem bombázta a GYIK-t csak kiírt egy kérdést. Nem tudtam, hogy valaki csak azért tör fel egy fiókot, hogy kérdéseket írjon ki mindegy.

Másrészről ilyen helyzetben meg kell változtatni a jelszót, hogy ne forduljon ez elő újra.

2014. márc. 10. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Kistesó szórakozik. Jelszót a gépre és nyaklevest a kölyöknek.
2014. márc. 17. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!