Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Másodrangú állampolgár vagyok?

Másodrangú állampolgár vagyok?

Figyelt kérdés
Be van állítva, hogy az engem érdeklő kérdések érkezéséről értesítést kapok. Rendre meg is kapom, de akkor, amikor már hat oldalnyi válasz érkezett rájuk. Mitől függ, hogy ki mikor kap értesítést?
2014. febr. 12. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Le van írva a bejelölés meghatározásánál: naponta egy levélben összesítve megkapod a figyelt kérdéseket. Ha egy nap alatt közben 6 oldalnyi választ írnak, neked akkor is napi 1 értesítést küldenek.

Behalna a rendszer ha minden egyes válaszról kiküldenének egy levelet.

2014. febr. 12. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyébként igen, másodrendű állampolgár vagy. A legtöbben azok vagyunk.

De ez nem ide tartozó kérdés, a politikai rovatba való.

Itt nyilván arról van szó, amit a #1 válaszoló írt.

2014. febr. 13. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Van olyan menüpont, hogy hírlevél beállítások betudod állítani, hogy mikor küldjenek neked hírlevelet úgy tudom, hogy hetente kapsz hírlevelet. http://www.gyakorikerdesek.hu/hirlevel
2014. febr. 13. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:

#1-es jól mondja, ha értesítést kérsz egy kérdésről akkor új válasz esetén kiküldik az neked, de amikor kiírsz egy kérdést akkor is ugyanez a helyzet "Akarod, hogy a kérdés a figyelt kérdéseid közé

kerüljön, és beállításodtól függően e-mailt

küldjünk, ha új válasz érkezik rá:"

2014. febr. 13. 11:33
 5/8 A kérdező kommentje:

1-es,amire én megkapom az értesítést, legalább egy nap eltelik az első kommenttől számítva. De van, amikor 2-3 nap is. Ezért gyülik össze 6 oldalnyi válasz.

Don Spiclike, nem hírlevélről kérdezek, hiszen, mint te is mondtad, az csak hetente jön.

2014. febr. 14. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Ha figyeltél volna akkor tudnád, hogy normál esetben küldenek neked hetente e-mailt. De, ha értesítést kérsz egy kérdésről akkor új válasz esetén kiküldik neked az e-mailt lásd: "Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik?" a hírlevél beállításoknál betudod állítani, hogy ne kapjál értesítést remélem érted?
2014. febr. 14. 17:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves Don Spiclike! Elolvasnád még egyszer a kérdést? Amiket írsz, az mind be van állítva. S meg is kapom, csak éppen késve.
2014. febr. 15. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Akkor te egy különleges személy vagy érdekes nekem is bevan állítva és nem kapok értesítést. egyetlen megoldás van csinálj egy kamu e-mail címet majd érvényesítsd azt a fiókoddal és azután töröld az e-mailt így biztos, hogy nem fogsz kapni soha értesítést. remélem érted? továbbá nem tudok segíteni én is kértem a regisztrációm törlését.

Spiclike voltam. :)

2014. febr. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!