Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi az üzenetek végén az, hogy...

Mi az üzenetek végén az, hogy pl. :24/L, vagy 15/L?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

kor/nem

24 éves, lány és 15 éves lány. Mondjuk azt nem értem, miért írják ki olyan kérdéseknél is, ami nem korfüggő. Pl. arra a kérdésre, hogy milyen kutyafajta való a kérdezőnek, miért kell azt írni, hogy "szerintem német juhász (15/L)"?

2009. dec. 7. 14:15
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi:-))
2009. dec. 7. 14:24
 3/7 anonim válasza:
65%

én se értem....

Meg minek álnévvel aláírni? ez egy olyan oldal ahol nem kell nevet, meg semmi adatot megadni....

2009. dec. 7. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, h 50 evig fog elni (L = romai 50)

Es eddig ebbol leelt 24 - et. XD

S.

2009. dec. 13. 19:24
 5/7 anonim válasza:
XD
2009. dec. 13. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
ne mááár=D
2009. dec. 13. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Sztem hasznos ha ilyenekhez is odaírják, mert így megtudhatom, vagy legalábbis elképzelésem lehet arról, h mennyire lehet jártas a témában.Mert például, ha a szórakozásról van szó akkor inkább a fiataloknak hiszek.Ha meg a vajassütiról akkor nem feltétlenül a tizenkét évesnek.Az álnév pedig azért, mert ha sokszor látom az egyiket hasznos választ adni akkor, ha én felteszek 1 kérdést és arra ő válaszol valószínüleg jobban átgondolom a tanácsát, és ugyanígy fordítva is.

Bocsi az offért, sőt az offra off-ot...xD

2009. dec. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!