Mennyi idő után írhatok ki újra kérdéseket? (felszólítás)
Figyelt kérdés
Az elmúlt 6 órában egy vagy több
kérdésed törlésre került a
gyakorikerdesek.hu szabályainak
megsértése miatt, emiatt jelenleg
nem írhatsz ki új kérdést!
Kérlek, a jövőben tartsd
tiszteletben az oldal felhasználói
szabályzatát, mert annak
sorozatos megszegése a
hozzáférésed letiltásához vezet!
Csináltam egy másik profilt -mobilról, mobilnettel-, hogy pár fontos kérdést kiírjak. Viszont fontos nekem az előbbi hozzáférés. Azzal csak válaszolni tudok a kérdésekre, újat nem tudok kiírni, ami fontos lenne.
Feloldják valamikor ezt? Ma 11:00-12:00 közt kaptam ezt a figyelmeztetést
2014. jan. 25. 16:39
2/7 anonim válasza:
Nekem egyszer volt, hogy smiley-t használtam a főkérdésben, és akkor kaptam egy kétórás korlátot, de azóta visszacsinálták, és megint fél óránkét lehet.
3/7 anonim válasza:
mi volt az a szabalytalan kerdes?
4/7 anonim válasza:
nekem most toroltek egy kerdesem, mert szabalyba utkozott. Nem volt obcen vagy politikai ....
5/7 anonim válasza:
egy korrupt szegedi birorol irtam aki a volt iskolatarsaval (aki ugyved) mukodott egyutt. Az ugyeszseg 8 ugyben vadolja. A felfuggesztett biro tovabb kapja jol megerdemelt fizeteset
6/7 anonim válasza:
Kerlek ne tartsd magadat vissza , csak ird ki a nagygyszeru ertekes kerdesedet. Tanitsuk egymast
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!