Kihalóban a gyakori?
Figyelt kérdés
Van egy csomó téma ahol nagyon ritkán válaszolnak meg 1-1 kérdést, minden ilyen megválaszoltra jut 20 amire 0 válasz érkezik. Szerintetek hanyadára csökkent a gyakori látogatottsága az utóbbi 1-2 évhez képest?2014. jan. 18. 19:04
1/9 anonim válasza:
láttam olyan topikot, de szerintem letilthatták adminok, mert 1 nap alatt több száz komment érkezett rá nem épp emelkedett stílusban íródtak a vitabeszédek. a nézettség nő, látni az oldal statisztikáján, csak épp a stílusát tekintve degradálódik. ha valami kérdést felteszek az illetékes kategóriában én sem kapok választ, csak ha a sex kategóriába átmásolom. akkor egy nap alatt 4-5 oldal megtelik kommenttel:)a
2/9 anonim válasza:
Az összes ilyen fórumjellegű oldal kihalóban van.. Itt meg sok a tízen 1-2 éves , akik csak szórakozni járnak,azok nem fognak komoly kérdésre válaszolni. DE figyeld meg,az értelmetlen kérdésekre mennek a válaszok....
3/9 anonim válasza:
Ha mást nem a Szex kategória megmarad:D Az a topik nem tud kifogyni a trollokból:D De amúgy ha kihalóban lenne akkor miért csináltak volna 2x annyi altémát?Mondjuk lehet hogy ez az oka a kihalásnak.De vannak még kategóriák ahol van élet.
4/9 anonim válasza:
A Moderátorok mostanság gyakran törölgetik a felhasználókat ez lehet az oka, hogy ellaposodott az oldal. De nekem az tűnt fel hogyha felteszel egy abszolút hülye kérdést ömlenek a még hülyébb válaszok egy normális kérdésre egyre kevesebb válasz érkezik.
5/9 anonim válasza:
Igen sok nyomi csak szorakozik koztuk en is ! Valamit nem tudok akkor privit irok neki,hogy ravezessuk egymast a valaszra! De ha azt gondolod kihaloban az eletem ertelme tehat a gyakori tevedsz jo kis oldal imadom :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) !
6/9 A kérdező kommentje:
:-) De régen sokkal többen írtak normális válaszokat!444négy
2014. jan. 22. 20:35
7/9 anonim válasza:
Én is! csak néha kitérek a humor kategoriába !
8/9 A kérdező kommentje:
Most nézem, elvileg napi 349 568 egyedi látogató van ami nem is rossz. Régen mennyi lehetett 2-3 éve tudja valaki?
2014. jan. 22. 20:38
9/9 anonim válasza:
Azt nem tudom pedig nagyon régi tag vagyok 2010 vagy 2009-ben regisztráltam már komolyan nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!