Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miert nem lehet trollkodni?

Miert nem lehet trollkodni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

màr egy csomó vàlaszomat törölték, amiben trollkodtam. mièrt nem lehet?! miért törlik?! 😞

u.i: ezt ne toroljetek, mert csak kivancsisagbol irtam ki.!! 😏

2014. jan. 4. 17:07
 1/4 anonim válasza:
100%
Az attól függ, hogy milyen témával kapcsolatban mit írtál..ha olyanokat írsz amivel másokat megsértesz,túlzásba esel vagy ilyesmi ne csodálkozz,hogy törlik a válaszaidat!
2014. jan. 4. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:
nem volt serto, csak vicceltem... de nem ugy, hanem h pl az ezoteriaba kiirtak valamit, aztan irtam ra vmi reptoidosat.. ez meg szilveszterkor volt 😏
2014. jan. 4. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert "nem a kérdésre válaszolsz" . De egy jó trollkodás sokszor feldobja a hangulatot,csak a sok savanyú faarc rohan jelenteni. Bár ha nem durva szerintem felesleges jelentgetni. Ha meg jelentik ,akkor le is veszik .
2014. jan. 4. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
:\ pedig vicces volt... nincs am jobb dolguk, hogy ezt jelentgessek.-.-
2014. jan. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!