Vesztetek már össze valakivel GYIK-en?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?2014. jan. 1. 15:11
2/8 anonim válasza:
Nem igazán! Nem alacsonyodom le. vitázni szeretek, de ha átlép egy határt, akkor kilépek a csevegésből, és ráhagyom a másikra annak mondandóját.
3/8 anonim válasza:
mikor valaki véleményt kér a blogjáról, és ráadásnak egy tizen éves tini, akkor fuss, mert ha tanácsot adsz neki, hogy mit csináljon jobban, akkor kitör, hogy mit képzelaz én, hogy leszólod a szennyét. na, ezeket a vitákat élvezem :)))
4/8 anonim válasza:
Persze itt szakítottam a barátnőmmel!
Meg anyámmal is itt vesztem össze úgy, hogy egy életre nem szólunk egymáshoz!
Te ilyen debil vagy? Az valami összeveszés, hogy itt nem értünk egyet valakivel és szidjuk egymást!
Ennyi erővel most mi is összevesztünk!
5/8 anonim válasza:
utolsó...
nem hiszem, hogy értetted, hogy mire céloztam, de hagyjuk :))
6/8 anonim válasza:
Nem is olvastam a válaszodat, te szerencsétlen!
Én a kérdésre válaszoltam, nem arra, amit te itt alámotyogtál!
7/8 anonim válasza:
hogyne. Én pl azért mert hamar felhúzom magam azon az adott témában,mikor olyanok hülyézik le a másikat ,akik nem értenek az adott dologhoz és egyfolytában hülyeségeket irkálnak. Többnyire 2 mondatból kikombinálnak olyasmit ,hogy te apuci kicsi fiacskája vagy ,aki megkap mindent. Dehogy ezt miből állapítják meg?! Aztán tovább húzza az idegeimet mikor elkezd kamuzni h ő már egyetemet végzett,ilyen meg olyan szakember. 2 hét múlva feltesz egy kérdést (látszik a neve) és kiderül ,hogy 12 éves :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!