Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A bejövő üzenetek mappa nem...

A bejövő üzenetek mappa nem telik meg?

Figyelt kérdés

2013. dec. 30. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha van még helyed akkor nem!
2013. dec. 30. 22:34
 2/9 II.Dartheon ***** válasza:

nekem most 27 oldalnyi üzenetem van, szóval annyi biztos elfér... :D

De ezt egy modi jobban tudná, mint én.

2013. dec. 30. 22:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem 10, akkor még jó. :)
2013. dec. 30. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg 29 :D
2013. dec. 30. 22:38
 5/9 anonim válasza:
Nekem több száz. Eddig nem telt meg :))
2014. jan. 2. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de amúgy én mindig törlöm a régieket
2014. jan. 4. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy hol?

Telefonban bizony előfordul, hogy megtelik.

Az e-mail postafióknál már kisebb az esély. Volt rá példa, hogy a freemail megtelt, de lassan 10 éve már a Gmailt használom. Több ezer kimenő és bejövő levelem van, és még csak 30% van betelve, de ez is változó, mert folyamatosan bővítik a tárhelyet.

2014. jan. 6. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:

De, betelik. Csak emberésszel beláthatatlan, milliárd fölötti levélszám esetén. Manapság jobb szervernek el illik kezelni a 2^31 számú levelet, ami kiírva 2.147.483.648 darab.

Ezzel együtt nem árt a takarítás, mert a gyakorlatban a szerveren minden esemény a bejövő üzenetek mappában zajlik (igazából ez az egy mappa van, a többi minden ennek része) és minél több elem van benne, annál lassabb lesz a kezelése. Továbbá minél több elem van benne, annál méretesebb lesz a kezeléséhez használt indextábla is, ami ha megsérül, akkor a levelek "elvesznek" (valójában megvannak, csak a kliensek nem találják, mert elveszítették az indexbejegyzést).

2014. jan. 15. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem 65 oldal van :)
2014. jan. 16. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!