Minek irnak válasz az olyanok akik nem tudnak segiteni a kérdezönek?
Na meg jönnek az olyna válaszok, hogy
"jaaj megint egy kamukérdés".. szánalmas.
Én arra lennék kíváncsi, hogy kultúrált, értelmes válaszokat, ami valóban segítségnek tűnik, az utóbbi időben miért pontozzák le?
Régebben szívesen válaszoltam, amit többnyire pozitívan értékeltek, de mostanában hiába írok normális választ, lehúzzák. Persze nem csak a saját válaszaimon látom, hanem a többiekén is. Gyanítom, hogy egyre többen látogatják az oldalt csupán szórakozásból, nem pedig segítő szándékkal. Azt hiszem, én fel is hagyok a válaszolgatással, egyre komolytalanabb ez az oldal.
Jaj, ne csak azért válaszolj mert pontot kapsz érte :)
Én megmondom ami szerintem a válasz még akkor is ha ez valakinek nem tetszik
Durva mocskolódás a kirívóan ostoba kérdésekre szokott jönni, pl. ilyesmikre
"11 éves lány vagyok és még sohasem dugtam kutyával de a bajátnőim mák mind kipkóbálták és aszt mondjákhotyjó ésén is kiakajom pjobálni mej az olyan sexi, hgyan tunnám jávenni ejje morzsit a kutyáámat??! Es csak az illyon, aki máj pjóbválta eszt es csak hasznos vájasokat kéjek, kioktatas nem kejj, elég naty vagyok máj hozzá!! Puxxxxi XDXDXDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDDD"
Erre jön egy tipikus "hasznos válasz", valami ilyesmi:
"Nyugodtan tedd meg, ha elég nagynak érzed magad hozzá! Ez teljesen normális dolog. Nincs is jobb érzés, mint egy kutyával nyalatni magad. Én néha növényekkel is közösülök. Csak arra vigyázz, hogy védekezzetek, nehogy kisbaba legyen a dologból."
Ezek után még jó, hogy elszabadul a pokol, higgadtabb emberek is elküldenék mindkettőt a kiskurvaanyjába.
Az is előfordul, hogy ostoba vicceket sütögetnek az internet névtelenségét kihasználva. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!