Akkor hogy is van ez? Eddig azt hittem, hogy értem a matekot
Figyelt kérdés
Eddig 94 %-ban adtam hasznos válaszokat, most kaptam egy 100%-os választ, és átszámolták 93 %-ra. :)))
Nem mintha érdekelne, de ez érdekes
2013. dec. 28. 13:22
2/4 anonim válasza:
vagy lebbezz fel, ahogy tetszik.
3/4 anonim válasza:
Más válaszodnál lepontoztak. Ennyi az egész.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom,hogy minden válaszod értékelését folyamatosan követed-e, de ha nem, akkor lehet, hogy régebbi válaszodnál mostanában értékelt valaki.
Ezen kívül nem láthatsz minden értékelést.
Egyrészt a válaszoknál csak bizonyos (legalább 2, de gyakorlatban inkább legalább 3) értékelés után jelenik meg érték, így a "lappangó" értékeléseket nem is láthatod.
Másrészt lehetnek olyan megjelent értékelések, amelyeknél nincs változás egy adott, újabb értékelésnél. (Pl. 50%-nál nem látszik újabb kék-kezes, 0%-nál nem látszik újabb piros-kezes értékelés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!