Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ezekből mennyi lehet a fake...

Ezekből mennyi lehet a fake és mennyi az igaz?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan kérdést látok ami melegekről szól, megkérdik hogy ki akar pipázni vagy kummantani (bocsi szebben nem tudtam) , hogy mit tegyenek (olyan alapvető dolgokban amit józan paraszti ésszel tudni kellene) meg hogy 12-15 évesek pasiznak,szeretkeznek stb.

A szerelem,szex kategóriákban szoktam ilyen aranykérdéseket olvasni. Találok olyan kérdéseket is amiktől egyszerűen röhögés jön rám

Az emberek tényleg ennyire buták vagy csak unatkoznak és kitalálnak siralmas dolgokat?

Azért jártam fel erre az oldalra hogy értelmes és komoly kérdéseket olvashassak,olyanok kérdéseit akiknek tényleg segítségre van szükségük vagy esetleg találjak választ egy általam keresett dologra.

Titeket nem zavar hogy ennyire elromlott az oldal?

2013. dec. 27. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
erkölccscsősz
2013. dec. 27. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Elmesélek erre egy sztoryt, úgy ~9-10 éve lehetett. Ismerősöknél szakközép előtt volt egy ilyen összeismertető pár napos tábor. Az egyik srácot lesz...(tudod te xD) egy csaj. Később az egyik táborban részt vevő mesélte ezt nekem, és csodálkozott is, hogy ha lenyelte, hogy nem lett terhes tőle.

Hát én azt hittem ott helyben magam alá sz.rok, mikor egy 14 éves fapofával kérdez egy ilyet. Azért ez a biológia oktatás és a szülői felvilágosítás csődje.

Ne legyél benne biztos, hogy a szerelem-szex-ben minden ilyen kérdés trollkodás és provokáció. Biztosan akadnak szép számmal olyanok, akik ezekkel nincsenek tisztában :)

2013. dec. 27. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaj szerelem-szex az ennek az oldalnak a holtpontja. Sok tizenéves kölyök kiadja magát mindennek . Buták is meg unatkoznak is, de ezekre a sz @rokra olyan szépeket lehet trollkodni.
2013. dec. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!