A moderátorok azt látják, hogy én jelentettem egy kérdést/választ?
Mivel az oldalon csak a felhasználók válaszolnak, és ők nem látnak bele az oldal működésébe, nehéz lenne megmondani.
Vélhetően igen. Amikor elkezdték elfogadni a csevegős kérdéseket, nem láttam hogy van ilyen kategória, így azt hittem hogy még törlik. ("Van kedved beszélgetni?" - nekem ez eldöntendő kérdés és nem lehet rá válaszolni, így szerintem az oldal eredeti elveivel is ütközik, mert nem lehet megoldást nyújtani benne. Bizonyára elegük lett abból hogy napi 20 ilyen kérdés volt és inkább hagyják mint hogy vég nélkül foglalkozni kellene vele).
Majd válaszként azt kaptam hogy nem fogják ezentúl törölni, de a többi szabálysértést jelentsem ahogy korábban is, azt köszönik.
Ez alapján kikövetkeztethető hogy látják hogy miket és ki jelent. De ez csak a tagokon felül érvényes, te ebből ugyanúgy nem látsz semmit ahogy más sem. Előnyöd sem származik belőle, hátrány akkor ha indokolatlanul és rendszeresen jelentgetsz valamit mert épp nem tetszik, de a szabályoknak megfelel. Akkor biztos rád szólnak hogy hagyd abba, esetleg még le is tilthatják egyedileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!