Szerintetek igazam van abban h kénne a melegeknek egy külön kategoria?
Figyelt kérdés
nem vagyok raszista de engem zavar ha itt meglàtok egy meleg kérdést...2013. nov. 17. 17:53
11/14 anonim válasza:
Én biszex vagyok, és sztem a heterókat kellene külön tenni! Több mint 800 különvöző pasit ba**tam, mindegyik kijelentette hogy gumival akarja és ez így is van rendjén! Lányok közül olyan 7-8 különbözőt basztam, de egyik sem közölte hogy gumival kellene, sőt, ha n hoztam fel, akkor jól kivoltak akadva hogy én gumival akarom őket ba**ni. Még hogy a belegek undorítóak, ez nem is igaz, a heterók a gusztustalanok mert össze-vissza ba**nak gumi nélkül, és horozzák egymásra a nemi retket! Főleg a heteró nők!
12/14 anonim válasza:
Ohh, mily érzékenyek és kifinomultan cizellált lelkűek ezek a melegek.....:D
Még azt nem írtad hány kecskét b***tál gumival, vagy anélkül.
13/14 anonim válasza:
4 kecskét ba**tam meg, guminélkül, de a kecskébe feldugtam a pesszáriumot...
14/14 anonim válasza:
De, kéne.
Meg kéne egy a:
-lányoknak,
-fiúknak,
-barna hajúaknak, szőkéknek, vöröseknek, feketéknek,
-szeplőseknek
-nem szeplőseknek
- kék, zöld, barna szeműeknek...stb.
Nem, mert az megkülönböztetés lenne, és nem lehet.
Ha már itt tartunk, neked is kéne egy külön kategória, hogy* nem tudsz helyesen írni.
És arról, hogy rasszista* vagy, annak meg fogalmad sincs a jelentéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!