Ki lehet törölni teljesen a kérdéseket (a rendszerből), amiket kiírunk?
Neked (is), figyelmedbe ajánlom az alábbiakat,
amikor a kérdésed kiírtad tudomásul vetted, elfogadtad:
"Ha új kérdést írsz ki, tartsd be a következőket:
A kérdés későbbi törlésére nincs lehetőség, így gondold át kétszer, mielőtt kiírsz valamit."
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__uj-kerdes
"A kérdéseid és a válaszaid nem törlődnek, hiszen ezekhez már mások is hozzáadtak dolgokat (kérdéseidhez válaszokat írtak, válaszaidra reagáltak, vagy válaszaidat értékelték)."
...még akkor sem, ha a regisztrációdat törlöd!
http://www.gyakorikerdesek.hu/adatmodositas
Így egyértelmű, hogy a már megjelent kérdésed törlése nem lehetséges. (kivétel, ha tartalma az oldal szabályait sérti...)
# 2 - Dehogyisnem lehetséges.
Én többször is írtam a moderátoroknak, hogy töröljenek adott kérdést magán okokból és törölték is, pedig nem sértették meg semmivel sem a szabályzatot.
# 2 - es : az előbbi hozzászólásod hamar repült :D.
Elolvastam, amit írtál, de tévedsz. A moderátorok törölhetik a kérdést egyéni kérésre is, ez nincs előírva a szabályzatban.
Valamint sehol sem biztosítják a közzétett tartalom megőrzését.
" A kérdéseid és válaszaid nem törlődnek " - De ezt arra érti, hogyha törlöd a regisztrációd, akkor KIZÁRÓLAG ehhez nem tartozik hozzá az, hogy az összes kérdéseidet és válaszaidat töröljék.
Viszont ez nem feltételezi azt, hogy EGYÁLTALÁN ne lehessen töröltetne adott kérdést vagy választ.
Érted a különbséget ?
A második linkben aláhúzott kijelentést úgy értelmezendő ezek szerint, hogy közvetlenül általad nincs lehetőség a kérdés törlésére.
Viszont közvetetten, a moderátorok által, töröltethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!