Hogyan lehet jelenteni a trollok válaszait?
Figyelt kérdés
Ott van a sarokban az a kis "jelentem" ikon, de az sajnos nem működik, pedig kiírja, hogy a moderátorok ellenőrzik a kérdést. Egyszer indítottam egy kamu topicot, nem volt durva, vagy ilyesmi, csak vicces, de törölték, végülis jogos volt, beláttam utána. De vannak olyan felhasználó nevek, akiknek (a google-ban rákerestem a hozzászólásaikra) csakis kizárólag trollkodó megnyilvánulásaik vannak, tehát direkt ezért regisztráltak. Ezeket miért nem törlik a moderátorok?2013. okt. 22. 11:19
12/12 anonim válasza:
Na igen, olyan már velem is volt, hogy teljesen normálisan leírtam az igazat, és törölték a válaszomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!