Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » SOS! Miért kell minden kérdésh...

SOS! Miért kell minden kérdéshez oda írni, hogy SOS!?

Figyelt kérdés
Nem értem az emberek logikáját, attól hogy SOS, sürgős, fontos...

2013. okt. 11. 22:16
 1/7 A kérdező kommentje:

Úgy utálom, az ilyent, mert azt hiszik ettől gyorsabban kap választ...

Közben nem, attól hogy ott van hogy SOS, még nem fogjuk előbb elolvasni, és megválaszolni, sőt. Annak is lehet fontos és sürgős, aki nem írja ki.

Aki így nyit témát annak mi jár a fejében!?

Majd itt megváltjuk neki a világot!?

2013. okt. 11. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Kiírtad, hogy SOS, mégis 1 órája nem kapsz választ, úgyhogy megszánlak. :D (Az esóesezők úgysem fognak válaszolni.)

Engem is kiakaszt a dolog, egyetértek veled.

Kedvencem az, aki leírja, hogy neki baromira nagyon fontos az a valami, ami egyébként 10 másodperc Google-özéssel megtudható, és erre sem képes. Meg hát igen, az indokolatlan SOS-ek, pl. "Futni fog X játék ezen a gépen? SOS!!!!!"... tényleg érthetetlen. :)

<off> Másik kedvencem, mikor egy kérdés megfogalmazására is lusta/képtelen valaki: "Sims 3 kód?", meg "Segítséget kérek! Többi lent! Kérdőjel mert kell: ?" </off>

2013. okt. 11. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is b***** a szemem, hogy rosszul használják. Az SOS nem azt jelenti, hogy sürgős.
2013. okt. 12. 03:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen SOS kérdések többsége egy nagy baromság.... Azon röhögök sokszor,mikor feltesznek így egy felesleges kérdést,és gyakorlatilag a magyarázatban meg is válaszolja magának. Érkezik rá 1-2 válasz azért (több felesleges lenne) és még mindig nem elég neki,pár nap múlva látom,hogy előrehelyezte a kérdést. Szerintem csak unatkoznak.
2013. okt. 12. 08:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Várom mikor teszik fel a kérdést így:

"MAYDAY! SOS! HELP! VALAKI!?"

Komoly intelligencia mutatkozik meg néha.

Meg a dedós rövidítés. "webkamcsi", "balcsi"... Ehhez csak annyi tudok válaszolni, hogy "Baszcsi" tanulj magyart!

2013. okt. 13. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az is durva, hogy "csak értelmes válaszokat" "értelmes komikat", meg "trollok ne".
2013. okt. 15. 16:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Na'h ja, ehhez lehetne hozzá írni, hogy mi meg értelmes kérdéseket várunk.
2013. okt. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!