Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, ha valaki kiír...

Miért van az, ha valaki kiír egy kérdést, akkor valaki/kik a normális válasz adása helyett állandóan arra kérdezgetnek rá, hogy hány éves, és milyen nemű?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak engem zavar baromira, de amikor egy tök értelmes normális kérdést kiír valaki sokszor szinte erőszakosan követelik (ha persze nem írja oda) hogy hány éves meg hogy milyen nemű. Holott szerintem ez lényegtelen. Amugy is a kérdésből magából már szerintem ki lehet venni hogy kb hány éves írta ki, nem értem mért kell akkor vagy 500-szor rákérdezni. Főleg ha valaki tényleg segítséget vár, aztán ezt kapja...
2013. okt. 9. 12:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Egy szerelmes, szexuális kérdésben abszolút nem mindegy, hogy 12-éves, vagy 42 éves az illető. Azt meg szerintem te is elfogadod, hogy a nem nem mindegy.

Olvastam egy kérdést, végig azt hittem, hogy a kérdés írója lány. Aztán kiderült, hogy fiú... Totál át kellet írnom a választ.

Ugyanígy kornál: Készült rólam akt fotó pár éve, és fenyegetnek, hogy közzéteszik. Mindenki azt hitte hogy felnőtt. Kiderült hogy általános iskolás. Még jogilag is másképp kell eljárni.

2013. okt. 9. 13:34
 12/13 anonim válasza:
100%
szerintem azért mert nem mindegy hogy milyen korú embernek hogy mondja el
2013. okt. 11. 21:19
 13/13 gungasam ***** válasza:
Ha nagyon nagy marhaságot kérdez valaki , akkor az a korától vagy nemétől és korától függően akár normálisnak is tekinthető....Ez a fontos a jó válaszhoz.
2013. okt. 26. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!