Miért ordítjátok le a kérdezőket Házi feladatok kategóriába?
Folyton látom, hogy írják, hogy csináld meg magad, miért itt kérsz segítséget. Hát akkor mire való az a kategória? Ha már van olyan, miért ne kérhetne valaki segítséget? Nem értem.
Mielőtt félreértenétek, engem még nem szóltak le, nem is kértem ott segítséget, csak már engem idegesít, ha meglátom egy kérdésnél, hogy valaki szidja a kérdezőt.
18.50-nek.Azért mert valakit az anyja egyedül nevel és nem ért a matekhoz,meg nincs nagyobb testvére az még nem ad okot arra,hogy egyszerűen csak beírja a házit,és oda írja,hogy :"holnapra kell,írjátok meg plízzz"
Mint már írták az megint más ha valaki elkezdi a matek leckét de elakad,és leírja,hogy idáig jutott valaki segítsen neki tovább folytatni..Ilyenkor segítenek is..De nem az hogy "figyu itt van pár magyar mondat holnapra mindenképpen fordítsátok le nekem angolra"..
Itt a lustaság van ,és nem az ,hogy van testvér vagy anyuka egyedül van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!