Miért van az ÁLTALÁBAN, ha megnézzük azt az órát, amikor felteszek ebben a kategóriában egy kérdést, akkor abban az órában az én kérdésemen van a legtöbb válasz?
Ez azért van, mert az óra megnézése befolyásolja a quantum-muslincák vándorlási útvonalát, ami miatt módosul a szakrális energiák rezonancia szintje. A rezonancia változás miatt egy dimenziókapú nyílik, amin keresztül megindulnak az extradimenzionális lények és elkezdik letarolni a tündérek kertjeit. Mivel így megnőtt az extrd. lény koncentráció, ezért egy boúlhányit kibillen a tér-idő a megszokott helyzetéből. De már ez is kihatással van a Vortexre, ami miatt a Doktor TARDIS-a a beállított időnél 2,49 perccel előbb érkezik meg a kiválasztott helyre.
Mikor a Doktor kinyitja a TARDIS ajtaját, annak nyikorgása felébreszti az érmelléki kuglófembert. Ám mivel a szokottnál 2 perccel korábban kelt fel ezért megnő a vanílliáscukor szintje. Ezért olyan illatot áraszt, melynek hatására az emberben az az érzés támad, hogy írnia kell a Gyakorikérdésekre.
De emlékezzünk csak: a tündérek mérgesek, mert az extrd. lények feldúlták a kertjüket. Ezért egy varázslatot küldenek szét aminek mellékhatása az, hogy a quantum-muslincák vándorlását megváltoztató kérdésre válaszolni fognak azok akik megérezték az érmelléki kuglófember illatát.
Na remélem érthető. :D
Elsőnek elolvastam nem értettem belőle sokat, de harmadjára tökéletesen megértettem. :)
Köszönöm az ésszerű magyarázatot. :)
Azért mert az Érmelléki Kuglófember figyeli az Ezoteria topikot és rajta keresztül téged is, és ha látja hogy kérdést írsz ki akkor megijeszti a válaszolókat hogy megeszi őket ha nem válaszolnak a kérdésedre, és a válaszadók megrémülnek és válaszolnak.
Az Érmelléki Kuglófemberrel vigyázzatok nagyon veszélyes sütőipari mutáns,szörnyeteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!