Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudom letiltani a...

Hogyan tudom letiltani a nevem, hogy akinek privát üzenetet küldök az ne lássa a felhasználónevem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
SEHOGY! ha privátot írsz valakinek mindenképpen látszani fog a neved...
2013. szept. 11. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Elég nehéz lenne úgy beszélgetni valakivel, hogy nem látod ki az, főleg ha több emberrel is beszélsz. Valahogy azonosítani kell a küldőt, ami a felhasználónév által történik. Regisztrációkor a nicknév, becenév, álnév megadása arra való, hogy már ott elrejtsd a sajátodat.
2013. szept. 11. 13:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Sehogy? Csak mert én látok olyat, ha valakinek privátot küldök, akkor sem mutatja meg a nevét hanem azt írja ki hogy "ismeretlen kérdező". Vagy ez mi?
2013. szept. 11. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Küldőként még nem láthatod hogy név szerint kinek megy a levél, a rendszer fogja kézbesíteni az alapján hogy a hozzászólása alapján éred el. Fordítva már nem igaz, ő látni fogj hogy kitől érkezik a levél, és gondolom fordítva is igaz: ha válaszol, akkor már te is látod a nevét.
2013. szept. 11. 22:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. :)
2013. szept. 12. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Már előttem leírták. Egyébként ez jó dolog, mert időnként én is kapok olyan privátokat, amiknél a fejemet fogom, és jobbnak látom nem is válaszolni rájuk. Sokszor 6 éves kérdéssel kapcsolatban ír valaki. Pl. volt olyan, hogy kb ennyi ideje megkérdeztem pár dolgot a helyes hajápolásról, erre nemrég jött egy üzenet, hogy eladnám-e a hajam... Pedig semmi ilyesmiről nem volt szó soha, ráadásul még képet sem töltöttem fel róla, nem is értem, miért írt nekem az illető. De ez még semmi, sok olyan van, amikor látszik, hogy nem normális az illető. Olyankor örülök is, hogy nem látja a nevem és nem tudja, ki vagyok! Szerintem ez nagyon hasznos, hogy csak akkor válik számára láthatóvá a nickem, ha válaszolok neki.

Egyébként ha nem akarod, hogy lássák az emberek a neved (azok sem, akikkel levelezel), akkor érdemes olyan névvel regisztrálni, ami valami becenév vagy olyan, ami alapján nem tudnak beazonosítani. Magyarán nem a teljes nevet (vezetéknévvel együtt) kell megadni, mint sokan teszik. :D

2013. szept. 13. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
18%
Egyáltalán hogy merül fel ez a kérdés? Én még itt nyilvánosan se értem, hogy miért kell elrejteni, nem hogy privátban!
2013. szept. 16. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánosan például azért, mert vannak emberek, akiket nem nagyon kedvelnek. Pl. a kutyás kategóriában is van ilyen, és azóta bármit ír, nullára lepontozzák, akkor is ha esetleg kivételesen hasznos. Meg ha valakinek látszik a neve a kérdéseinél, amikben pl. otthoni problémákról ír, aztán ír egy kérdéshez, akkor simán a fejéhez vághatják, hogy mit tud ő róla, fogja be a száját, amikor a saját portáján sem képes rendet tenni stb. Szóval ilyenek miatt jobb, hogy el lehet rejteni a nevet a kérdéseknél/válaszoknál.
2013. szept. 16. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
18%
Biztosan igazad van. De azért én maradok a (lepontozható)láthatóságnál.
2013. szept. 17. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!