Hogyan tudom letiltani a nevem, hogy akinek privát üzenetet küldök az ne lássa a felhasználónevem?
Már előttem leírták. Egyébként ez jó dolog, mert időnként én is kapok olyan privátokat, amiknél a fejemet fogom, és jobbnak látom nem is válaszolni rájuk. Sokszor 6 éves kérdéssel kapcsolatban ír valaki. Pl. volt olyan, hogy kb ennyi ideje megkérdeztem pár dolgot a helyes hajápolásról, erre nemrég jött egy üzenet, hogy eladnám-e a hajam... Pedig semmi ilyesmiről nem volt szó soha, ráadásul még képet sem töltöttem fel róla, nem is értem, miért írt nekem az illető. De ez még semmi, sok olyan van, amikor látszik, hogy nem normális az illető. Olyankor örülök is, hogy nem látja a nevem és nem tudja, ki vagyok! Szerintem ez nagyon hasznos, hogy csak akkor válik számára láthatóvá a nickem, ha válaszolok neki.
Egyébként ha nem akarod, hogy lássák az emberek a neved (azok sem, akikkel levelezel), akkor érdemes olyan névvel regisztrálni, ami valami becenév vagy olyan, ami alapján nem tudnak beazonosítani. Magyarán nem a teljes nevet (vezetéknévvel együtt) kell megadni, mint sokan teszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!