Mi az oka annak, hogy minden nap itt vagytok?
Figyelt kérdés
Próbáltam rájönni az emberek motivációjára(itt gondolok magamra is) akik mindennap feljönnek ide olvasgatni illetve válaszolni.Nem tudom miért de ha van egy kis szabad időm mindig leülök de nem úgy ,hogy na most akkor felmegyek Gykra... de valahogy mégis mindig itt kötök ki.2013. aug. 12. 00:42
21/26 anonim válasza:
Szeretem figyelgetni az embereket úgy általában. Gyiken a reakciók érdekelnek 1-1 kèrdésre, még akkor is, ha anonim az oldal és semmit nem tudok róluk. Aranybánya ez az oldal. :-D
22/26 anonim válasza:
az az oka hogy nem máshol vagy ;)
23/26 anonim válasza:
Az a legmegragadóbb az egész kategóriában, hogy mindennap tudnak valami újat mutatni a kérdésekkel (kivéve Debrecen Úr). A hülyeség határtalan, az emberek reakcióiból meg végeláthatatlan szakdolgozatot lehetne firkantani.
24/26 anonim válasza:
Megszokásból,unalom űzésből,beszélgetni pár ismerőssel,néha segítek,de ezt inkább letagadom :D
25/26 anonim válasza:
Mert kiváncsi, vagyok érkezett-e válasz a kérdésemre.
26/26 anonim válasza:
olyan jó mások kérdéseit olvasgatni és válaszolni rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!