Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hova tüntek màr meg a...

Hova tüntek màr meg a kérdések mellöl a fö oldalon, hogy hàny vàlasz érkezett?

Figyelt kérdés

Szerkikém, hàt mit müveltek màr? :D

Làtom nagyon ügyeskedtek! :) Szép délutànt nektek! :)

2009. okt. 27. 12:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Én is pont most vettem észre, és nagyon zavaró :S
2009. okt. 27. 12:31
 2/27 anonim ***** válasza:
94%

sztem is zavaró, remélem visszatezsik...mert ha nem akkor tuti megcsappan anézettség...

+ ezt a kérdést hamarosan törlik, örülök h bezséltünk :)

2009. okt. 27. 12:32
 3/27 anonim ***** válasza:
93%

Én épp fel akartam tenni, hogy én vagyok hülye, vagy tényleg nem stimmel valami?! :D Ezek szerint tényleg.

Jaj, és észrevettem valamit! Rendszerhiba lehet. Az egyéb kérdések kiemeltjei közt van egy, ami alá férfiak egészsége kategória van írva, ha pedig belemész, csak azt írja, hogy egyéb kérdések (alkategóriát nem). :D:D

Valami nagy kavar van itt. :)

2009. okt. 27. 12:34
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
A magyarázatra pedig én is kíváncsi volnék. Sokszor pont azért néztem meg egy kérdést, mert rengetegen válaszoltak rá, vagy ellenkezőleg!
2009. okt. 27. 12:35
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Remélem, mielőbb visszateszik, nagyon zavaró.
2009. okt. 27. 12:35
 6/27 A kérdező kommentje:
Remélem nem az egészet törlik :) csak a szerkesztöi részt :) akkor nem az én gépem hülyült meg, legalàbb ezt is tudom :D
2009. okt. 27. 12:38
 7/27 anonim ***** válasza:
88%

11 kor engem nem engedett belépni azoldal, csak tárolt változatot nézgettem, aztán beengedett, de ilyen f. os.

MEg kiírogatta h vmi karbantartás vagy mi van, közben kezdett belépni, ledobott, megionde beengedett...érdekes

2009. okt. 27. 12:38
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg. férfiak egészsége :DD
2009. okt. 27. 12:44
 9/27 anonim ***** válasza:
82%
Emberek! Örüljünk inkább! Én már nagyjából 1,5 éve itt vagyok az oldalon, és most az utóbbi egy hétben csináltak ELŐSZÖR bármit is az oldalon. Értékeljük! :D Biztos kijavítják majd. (Reméljük...)
2009. okt. 27. 12:58
 10/27 A kérdező kommentje:
Félre értesz, én örülök hogy fejlesztenek, csak ezen meglepödtem! :) Tudom hogy rengeteg munkàjuk lehet velûnk:) és az oldal müködtetésével, én meg is szoktam köszönni a munkàjukat! :)
2009. okt. 27. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!