Vajon ki és miért töröl egyes válaszokat?
Miért kell törölni olyan választ, amiben semmi durvaság sincs, mindössze a kérdés, illetve egyes válasz(ok) pontatlanságára hívja fel a figyelmet ?
Ugyanakkor teljesen idióta kérdések és válaszok hemzsegnek az oldalon. Lehet, hogy tévedtem, mikor azt hittem, hogy ez egy értelmes oldal, holott valójában valaki homokozója ?
Ha így van , akkor máris odébb állok.
Sose fogod megtudni!
Az adminin egy fokkal magasabb pozíció, mint az Isten!
Minden és mindenki fölött rendelkezik, és semmiféle beszámolási kötelezettsége nincs!
"semmiféle beszámolási kötelezettsége nincs!"
Normális fórumoknál viszont legalább egy indoklás van, hogy miért moderálták/törölték a hozzászólást.
Elolvastam a szabályzatot, és semmi olyat nem írtam ami abba ütközne. Ha pusztán azon múlik a törlés, hogy valaki bejelenti, hogy neki nem tetszik, de nem nézik, meg, hogy a tartalma valóban olyan-e aminek nincs helye itt, akkor a kedves admin nyugodtan törölgessen, és hagyja meg a pontatlan kérdéseket, meg a még pontatlanabb válaszokat, had terjedjenek hülyeségek. Úgyis túl sok az okos ebben az országban, lejjebb kell vinni a színvonalat.
Jó törölgetést adminok. Remélem ezt is kitörlitek villám gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!