Kinek lehet megköszönni, hogy végre lehet lapozni a válaszok között?
Figyelt kérdés
Annyira jó. Van egy kérdés, amire lassan 90 válasz is érkezett, és olyan nehéz volt mindig a végére jutni, de végre csak egy klikk.2009. okt. 22. 18:48
11/20 anonim válasza:
Szerintem már csak számozni kéne a válaszokat mert akkor nem kellene az idővel irni hogy 00:00--i válaszoló hanem elég a sorszám. De amugy grat:D egyre királyabb az oldal.
12/20 anonim válasza:
Szerintem chat nem kell. Ez nem olyan oldal. Mi köze lenne a gyak. kérdésekhez?
13/20 anonim válasza:
szerintem a válaszok mellet
a felfele nyíl hellyet a válasz sorszámának kellene lennie
14/20 anonim válasza:
A sorszámozás jó ötlet! Kiegészíteném, hogyha valaki 2x, 3x is hozzászól, akkor azt célszerű lenne jelölni: 1.1, 1.2, 1.3 vagy ilyesmi.
15/20 anonim válasza:
waoow. :D köszcsi szerkesztőcskék. puszcsii XD (L)
17/20 anonim válasza:
Esetleg még meg lehetne oldani, hogy a kérdező eldönthesse, hogy akarja-e, hogy a válaszokat pontozzák. Vannak ugyanis olyan kérdések, amelyeknél nincs értelme a hasznos/nem hasznos pontozásnak (pl. Milyen színű a szobád? és társaik)
18/20 anonim válasza:
Végre :-D Mióta is kérik a felhasználók, hogy legyen ilyen? Minden esetre így valóban felhasználóbarátabb lett az oldal.
19/20 anonim válasza:
Hát...Hát, hogy is kezdjem? NEM TALÁLOK SZAVAKAT...Ez tényleg fenomenális ötlet volt. Én inkább azt kérdezném ki találta ki a korábbi lapozásos dolgot? Na az valami trágya volt. ISTENEK VAGYTOK fiúk-lányok! gratula!
20/20 anonim válasza:
Volt valaki, aki megkérdezte, hogy nem lenne-e könnyebb, erre írták jó sokan, hogy de, és szerintem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!