Mit vagy min kellene változtatni itt szerintetek a GyakoriKérdések.hu-n?
Triznyáák: Ez a probléma fórumokban is felmerülhet, és mégis engedélyezett szokott lenni a szerkesztés. Jó esetben a fórum szoftver elmenti a nem szerkesztett változatokat is, és a moderátor látja mindet. Itt is lehetne, csak valószínűleg anyagilag nem érné meg a befektetést.
Ismerkedős kategória és kérdések: Szerintem manapság rengeteg látogatót hoz ide. Meg lehet tartani, csak fő kategóriát csinálni belőle, kívül a szerelem/szexen. Így akit nem érdekel, nem látja.
Az is megoldás lehetne, ha a WebMinute csinálna külön egy erre szakosodott, de hasonló szerkezetű oldalt, amire az ismerkedés kategória linkje átvezetne. Ez is befektetés lenne persze, de szerintem bőven jövedelmező.
Persze mindez nem a mi dolgunk, és nincs beleszólásunk. Legalábbis nem sok.
Az értékelési rendszeren kellene nagyon változtatni szerintem, mert már többször olvastam, hogy a sok alaptalan lepontozás miatt nem válaszolnak inkább többen.
Az ismerkedés kategória szerintem ne marra lett kitalálva, hogy itt, az oldalon adjon ismerkedési lehetőséget, hanem arra, hogy az ismerkedési problémákat ott meg lehessen beszélni. Csak a felhasználók itteni ismerkedésre használják.
1) Szerintem nem jó, hogy el lehet rejteni a válaszolók nevét. A választott nick elve anonim. Ez a túlzott anonimitás mind a kérdések, mind a válaszok minőségét nagymértékben rontja.
2) Jó lenne, ha név alapján lehetne keresni válaszokat, kérdéseket. Ha tetszik valakinek a válasza, akkor jó lenne megnézni, hogy még mire válaszolt az az illető.
3) Amikor kiválasztok egy kérdést, jó lenne, ha lenne lehetőség egyből az utolsó oldalra lépni, ahelyett, hogy először mindenképpen az első oldalra visz a link, majd onnan mehetek a végére. Ez főleg akkor zavaró, ha figyelem, hogy milyen új válaszok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!