Hogy nézhetem meg?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nagyon béna vagyok, de nem tudom, hogy hogyan nézzem meg, hogy hány %-ban hasznosak a válaszaim. Még csak nemrég regisztráltam, de szeretném tudni. Szóval ezt honnan lehet tudni?2013. júl. 21. 11:12
1/3 anonim válasza:
Rámész arra hogy Toplista és ott írja. Neked lehet hogy még -1%-ot ír ha még nem adtál annyi választ hogy eleget értékeljenek.
2/3 Egy ork válasza:
Így igaz, amit ~ eazy ~ írt. Vagy rámész egy válaszodra, és ír mellette olyat, hogy A válaszadó x%-ban hasznos válaszokat ad. Ha ez nincs, akkor -1%-od van. Ha sok választ adsz, kapsz majd rendes 0-100%-ig terjedő értéket.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. júl. 22. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!