A gyakori kérdések oldalon miért nem lövik már ki a reklámokat válaszírás alatt?
Képtelensét választ írni iPadről. A billentyűzet bezárja magát, ha a háttérben futó reklám vált a következőre. A folyamat villámgyors, éppen írok, egyszer csak a billentyűzet helyén egy reklám. Rábökök a betű helyén lévő reklámra, mert nem tudom megállítani már a kezem. Az oldal elnavigál a reklám linkjére. Minden, amit addig beírtam, elveszett.
Nézem a reklám oldalát, negyedórai munkám oda. Felfoghatatlan, hogy engedheti meg magának ezt egy ennyire látogatott oldal.
Ezt a kérdést sem tudtam kiírni csak asztali gépről.
Már 2x írtam levelet nekik, de semmi.
Most fogom magam, kiírom a kérdést, és jelentem a moderátornak, hátha így elolvassa valaki.
Halljátok? Kéne gondolkodni!!!!!
Jaja, biztosan van iPad-re is reklámszűrő.
Én utálom a reklámokat, úgyhogy én mindenhol használok reklám-szűrőt, ahol csak tudok.
Kedves Adblock!
Segíts, ha ezt ki tudom kapcsolni. Légyszi. Nem tudom, hol van ilyen beállítás.
Efelől az Apple nevű cégóriásnak kéne panaszkodni. A milliárdos költségvetésükkel és profi szoftvervfejlesztői gárdájukkal ők előbb fognak tudni megoldást találni a dologra, mint a gyik.
Amúgymeg Opera értelmesebb böngésző és hozzá biztos van Adblock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!